KING BET Παρασκευής 22 Ιουνίου 2018

Η Βραζιλία, η οποία τερμάτισε πρώτη στον όμιλο στα 9 τελευταία Μουντιάλ, ανοίγει σήμερα το πρόγραμμα απέναντι στην Κόστα Ρίκα. Η ομάδα του Οσκαρ Ραμίρες, ο οποίος έχει αγωνιστεί και προπονήσει μόνο ομάδες της πατρίδας του (Κόστα Ρίκα), έχει μόνο δύο νίκες στους 11 τελευταίους αγώνες της: 3-0 τη Βόρεια Ιρλανδία, 1-0 τη Σκωτία. Από τη Βραζιλία έχει μόνο ήττες (9), οι δύο εκ των οποίων ήταν στο Παγκόσμιο Κύπελλο: 5-2 το 2002 στη Νότια Κορέα, 1-0 το 1990 στο Τορίνο, στην πρώτη συμμετοχή της Κόστα Ρίκα στη διοργάνωση.
Η Ελβετία πήρε τουλάχιστον 4 βαθμούς στις 4 τελευταίες συμμετοχές της στη φάση των ομίλων. Από την πρώτη αγωνιστική έχει ήδη έναν (1-1 με τη Βραζιλία) και σήμερα αντιμετωπίζει τη Σερβία, η οποία σκόραρε στους 14 επίσημους αγώνες της τα δυόμισι τελευταία χρόνια.



Με έναν βαθμό ολοκλήρωσε τον όμιλο η Τυνησία στα τρία τελευταία Μουντιάλ που συμμετείχε. Μετά το 2-1 από την Αγγλία συναντά αύριο το Βέλγιο των 9 over στους 11 τελευταίους αγώνες του.
Η ομάδα του Γκάρετ Σάουθγκεϊτ (Αγγλία) αντιμετωπίζει τον Παναμά, ο οποίος «έφερε» το έκτο διαδοχικό του No Goal στο ματς με το Βέλγιο (3-0). Το 1-0 απέναντι στο Τρίνινταντ & Τομπάγκο τον Απρίλιο είναι η μοναδική νίκη του Παναμά στους 8 τελευταίους αγώνες του.

Το 2006 συναντήθηκαν ξανά σε Παγκόσμιο Κύπελλο Γερμανία και Σουηδία. Οι διοργανωτές Γερμανοί νίκησαν 2-0 με γκολ που σημείωσαν στα πρώτα δώδεκα λεπτά. Ηταν μαζί και στον όμιλο των προκριματικών του προηγούμενου Μουντιάλ, όταν μπήκαν από 8 γκολ σε κάθε ματς. Στο Βερολίνο η Γερμανία προηγήθηκε 4-0 στο 56’ αλλά ισοφαρίστηκε, στη Στοκχόλμη η Σουηδία προηγήθηκε 2-0 στο 42’ και έχασε 3-5.

Με το 2-1 επί της Πολωνίας, το αήττητο της Σενεγάλης απέναντι σε ευρωπαϊκές ομάδες στο Μουντιάλ έφτασε στους 5 αγώνες. Επόμενος αντίπαλός της είναι η Ιαπωνία, με την οποία ισοβαθμεί στην πρώτη θέση.
Οι δύο ηττημένες του 8ου ομίλου, Πολωνία και Κολομβία, θα συγκρουστούν στις 21:00 της Κυριακής, στο τελευταίο ματς της δεύτερης αγωνιστικής. Από τη Δευτέρα μέχρι και την Πέμπτη το πρόγραμμα θα περιλαμβάνει πλέον 4 ματς καθημερινά: δύο στις 17:00 και δύο στις 21:00.

Σχόλια

Δημοφιλείς αναρτήσεις