KING BET Τρίτης 26 Ιουνίου 2018

Δύο όμιλοι θα ολοκληρώνονται καθημερινά από σήμερα μέχρι και την Πέμπτη, το βράδυ της οποίας θα γνωρίζουμε όλα τα ζευγάρια της φάσης των «16» του Παγκοσμίου Κυπέλλου.
Η Γαλλία έχει ήδη προκριθεί. Με μια ισοπαλία σήμερα στις 17:00 απέναντι στη Δανία τερματίζει στην πρώτη θέση του 3ου ομίλου και η Δανία δεύτερη. Αν η Γαλλία κερδίσει, τότε έχει την ευκαιρία της και η Αυστραλία απέναντι στο αποκλεισμένο Περού. Οι ομάδες που θα προκριθούν από αυτόν τον όμιλο θα μάθουν απόψε στις 21:00 τις αντιπάλους τους. Η μία θα είναι σίγουρα η Κροατία, η άλλη θα είναι μία εκ των Ισλανδίας, Νιγηρίας και Αργεντινής – οι δύο τελευταίες παίζουν μαζί. Η Νιγηρία έχασε και στις πέντε συναντήσεις της με ομάδες της Νοτίου Αμερικής σε Παγκόσμιο Κύπελλο.



Η Κόστα Ρίκα είναι η μοναδική που έχει αποκλειστεί από τις οκτώ ομάδες που αγωνίζονται αύριο. Η Βραζιλία, η οποία τερμάτισε πρώτη στον όμιλο στα 9 τελευταία Μουντιάλ, συναντά στο 5ο γκρουπ τη Σερβία. Οποιος νικήσει προκρίνεται, ενώ η ισοπαλία θα στείλει σίγουρα τη Βραζιλία στους «16», και ίσως τη Σερβία, αν η Κόστα Ρίκα νικήσει την Ελβετία και καλυφθεί και το -1 που έχει η Σερβία στη διαφορά τερμάτων με την Ελβετία.

Οι ομάδες του 5ου ομίλου θα διασταυρωθούν με αυτές του 6ου. Εκεί, ελπίδες πρόκρισης έχει ακόμα και η Νότια Κορέα των δύο ηττών, αρκεί να κερδίσει τη Γερμανία και να χάσει η Σουηδία από το Μεξικό. Τότε, Γερμανία, Σουηδία και Νότια Κορέα θα έχουν από 3 βαθμούς και η θέση θα κριθεί στη διαφορά τερμάτων. Ή στα περαιτέρω κριτήρια αν χρειαστεί.

Αγγλία και Βέλγιο έχουν ήδη προκριθεί στην επόμενη φάση, έχοντας μέχρι στιγμής ίδιους βαθμούς και ίδιες επιδόσεις στα γκολ. Το μεταξύ τους ματς το βράδυ της Πέμπτης θα κρίνει την πρωτιά, ακόμα και αν έρθουν ισόπαλες: η ομάδα με τις λιγότερες κάρτες θα περάσει ως πρώτη (η Αγγλία προς το παρόν έχει 2, το Βέλγιο έχει 3). Αν υπάρχει και εκεί ισοβαθμία, τότε θα ακολουθήσει κλήρωση. Αντίπαλός τους στη νοκ άουτ φάση θα είναι δύο εκ των Ιαπωνίας, Σενεγάλης και Κολομβίας, οι οποίες, μαζί με την αποκλεισμένη Πολωνία, παίζουν το απόγευμα της Πέμπτης.

Από αυτήν την εβδομάδα και για κάθε εβδομάδα μέχρι τις 30 Αυγούστου θα διεξάγονται αγώνες για το Τσάμπιονς Λιγκ και το Γιουρόπα Λιγκ. Ο προκριματικός γύρος περιλαμβάνει συλλόγους από τις χώρες με τη χαμηλότερη κατάταξη, με συνολικά 9 αγώνες.

Σχόλια

Δημοφιλείς αναρτήσεις