KING BET Παρασκευής 29 Ιουνίου 2018

Το σερί των 15 ημερών με Μουντιάλ σπάει σήμερα, στην πρώτη μέρα χωρίς αγώνες. Οι οκτώ αναμετρήσεις της φάσης των «16» θα διεξαχθούν το τετραήμερο Σάββατο - Τρίτη, με δύο ματς κάθε μέρα, το πρώτο στις 17:00 και το δεύτερο στις 21:00.
Πρώτο χρονικά είναι αυτό ανάμεσα στη Γαλλία και την Αργεντινή, με την Αργεντινή να έχει μόνο νίκες στις 4 έως τώρα συγκρούσεις τους. Η ομάδα του Σαμπαόλι δεν κέρδισε ωστόσο στις 4 τελευταίες συναντήσεις της με Ευρωπαίους στον θεσμό, δύο εκ των οποίων ήταν στον όμιλο του τρέχοντος τουρνουά (Ισλανδία 1-1, Κροατία 0-3). Η Γαλλία ακολουθεί μια συγκεκριμένη συνήθεια στις 14 έως τώρα παρουσίες της σε Παγκόσμιο Κύπελλο: όσες φορές πέρασε από τον όμιλο, έφτασε μέχρι τα προημιτελικά.



Η Ουρουγουάη νίκησε και τις τρεις ευρωπαϊκές ομάδες που αντιμετώπισε το 2018: 2-0 την Τσεχία, 1-0 την Ουαλία, 3-0 τη Ρωσία. Αύριο το βράδυ βρίσκει την Πορτογαλία, η οποία τελευταία φορά που συνάντησε νοτιοαμερικανική ομάδα ήταν σαν προχθές πριν από έναν χρόνο, για το Συνομοσπονδιών στο Καζάν (στο Σότσι τώρα): 0-0 με τη Χιλή και αποκλεισμός στα πέναλτι, αστοχώντας και στα τρία που εκτέλεσε.

Ισπανία και Ρωσία (Κυριακή, 15:00) συναντήθηκαν τον Νοέμβριο σε φιλικό στην Αγία Πετρούπολη (τώρα παίζουν στο «Λουζνίκι») και ήρθαν 3-3, με τους Ιβηρες να διατηρούν το αήττητο στα ματςμε την ανεξάρτητη Ρωσία (6 αγώνες). Ο νικητής θα αντιμετωπίσει τον νικητή του Κροατία - Δανία, ομάδων που μετέχουν για πέμπτη φορά σε Παγκόσμιο Κύπελλο.

Το Μεξικό έφτασε όπως αναμέναμε στους «16». Πλέον αναμένουμε να… αποκλειστεί στη συγκεκριμένη φάση, όπως συνέβη στα 6 τελευταία Μουντιάλ. Με τη Βραζιλία ήταν μαζί στον όμιλο το 2014 και ήρθαν 0-0. Ηταν το 10ο No Goal στις 12 τελευταίες συναντήσεις τους – μαζί με το φιλικό 2-0 της Βραζιλίας έναν χρόνο αργότερα έχουν πλέον 11.

Λόγω πιεστηρίου δεν γνωρίζουμε το βραδινό ζευγάρι της Δευτέρας. Θα βρείτε όμως κανονικά την ανάλυση του αγώνα στο www.kingbet.net. Ραντεβού ξανά την Τρίτη με τους δύο τελευταίους αγώνες της φάσης των «16».

Σχόλια

Δημοφιλείς αναρτήσεις