KING BET Παρασκευής 8 Ιουνίου 2018

Το τελευταίο τους φιλικό πριν από το Μουντιάλ δίνουν το τρέχον τετραήμερο πολλές από τις 32 ομάδες που θα αγωνιστούν στα γήπεδα της Ρωσίας. Η Ελβετία είναι μία από αυτές, καθώς ξεκινάει τις υποχρεώσεις της την τρίτη μέρα του Παγκοσμίου Κυπέλλου. Απόψε αντιμετωπίζει στο Λουγκάνο την Ιαπωνία, η οποία ξεκινάει αργότερα και θα παίξει και την Τρίτη με την Παραγουάη.
Η Ελβετία, η οποία ολοκλήρωσε το Euro του ’16 χωρίς ήττα (αποκλείστηκε στα πέναλτι από την Πολωνία), έχει μόνο μία ήττα στους 21 τελευταίους αγώνες της, το 2-0 από την Πορτογαλία στον τελευταίο αγώνα των προκριματικών. Η Ιαπωνία ηττήθηκε και με τον νέο της προπονητή, Ακίρα Νισίνο, 2-0 εντός έδρας από την Γκάνα. Ηταν το 9ο ματς στα 10 τελευταία της που δέχτηκε γκολ.
Η παγκόσμια πρωταθλήτρια Γερμανία δεν νίκησε σε κανένα από τα 5 φιλικά της: 0-0 με Αγγλία, 2-2 με Γαλλία, 1-1 με Ισπανία, 0-1 με Βραζιλία, 1-2 με Αυστρία.



Τελευταίο είναι αυτό που διεξάγεται απόψε στο Λεβερκούζεν με αντίπαλο τη Σαουδική Αραβία. Δύο ήττες σε διάστημα μιας εβδομάδας για τους Αραβες, 2-1 από την Ιταλία και 3-0 από το Περού.

Η Κροατία έχασε 2-0 την Κυριακή από τη Βραζιλία και απόψε στο Οσιγιεκ θα κάνει την τελευταία της πρόβα, με αντίπαλο τη Σενεγάλη. Μια Σενεγάλη που θα παίξει και τη Δευτέρα (στην Αυστρία με τη Νότια Κορέα) και που έχει μόνο μία ήττα στις 28 τελευταίες υποχρεώσεις της – πριν από 9 μέρες ήρθε ισόπαλη χωρίς γκολ με το Λουξεμβούργο.

Λευκή ισοπαλία ήταν το αποτέλεσμα και της Δανίας όσον αφορά τα δύο τελευταία φιλικά της: τον Μάρτιο με τη Χιλή και πριν από 6 μέρες με τη Σουηδία. Τελευταίος της αντίπαλος πριν από το ματς με το Περού το επόμενο Σάββατο για το Μουντιάλ είναι το Μεξικό, το οποίο κράτησε ανέπαφη την εστία του στα 5 από τα 6 τελευταία παιχνίδια του.

Τελευταίο ματς μεταξύ άλλων και για τη Γαλλία, το Σάββατο στη Λυών με τις ΗΠΑ, την Ισπανία, την ίδια μέρα στο Κράσνονταρ με την Τυνησία, και τη Βραζιλία, την Κυριακή στη Βιέννη με την Αυστρία.

Ανανεώνουμε το ραντεβού μας για την Τρίτη με την παρουσίαση του πρώτου ματς του Παγκοσμίου Κυπέλλου, αυτό της Πέμπτης ανάμεσα στη Ρωσία και τη Σαουδική Αραβία, αλλά και πολλά άλλα ενδιαφέροντα από το Παγκόσμιο Κύπελλο!

Σχόλια

Δημοφιλείς αναρτήσεις