KING BET Παρασκευής 13 Ιουλίου 2018

Τελευταία φορά που ένας τελικός Μουντιάλ συνοδεύτηκε από over ήταν όταν στον τελικό βρισκόταν η Γαλλία, πριν από 5 διοργανώσεις (3-0 τη Βραζιλία). Το συγκεκριμένο σκορ καλύπτει και το «2-3 γκολ», το οποίο είναι το δημοφιλέστερο σημείο στο τρέχον το Μουντιάλ, έχοντας εμφανιστεί πάνω από τους μισούς αγώνες της διοργάνωσης, όπως συνέβη και με το «Χ» ημιχρόνου.
Σε περισσότερες από τις μισές αναμετρήσεις επιβεβαιώθηκε και η χαμηλότερη απόδοση: 36 φαβορί πέρασαν στους 62 έως τώρα αγώνες, ενώ 14 ματς έληξαν ισόπαλα. Αν η Κροατία επικρατήσει της Γαλλίας, θα γίνει το 13ο με βάση τις αποδόσεις αουτσάιντερ που κερδίζει σε αυτό το Παγκόσμιο Κύπελλο. Ή το 14ο, αν η Αγγλία επικρατήσει αυτήν τη φορά του Βελγίου στον μικρό τελικό.
Η μεγαλύτερη απόδοση που «βγήκε» σε αυτό το τουρνουά ήταν το 15.00 της Νότιας Κορέας με τη Γερμανία. Ακολούθησε το 6.75 του Μεξικού επί της Γερμανίας.



Χαμηλότερη ήταν το 1.05 της Ουρουγουάης με τη Σαουδική Αραβία. Αν η Κροατία νικήσει στον τελικό και «φέρει» το 4.50, θα δώσει και την τέταρτη μεγαλύτερη απόδοση που επαληθεύεται σε νίκη αουτσάιντερ. Θα είναι παράλληλα η 6η μεγαλύτερη απόδοση σε όλη τη διοργάνωση, μετά τα δύο προαναφερθέντα ματς της Γερμανίας, το 5.00 της Ιαπωνίας επί της Κολομβίας, και τα «Χ» στα Αργεντινή - Ισλανδία (4.75) και Ισπανία - Μαρόκο (5.25).

Οι 6 από τους 7 τελευταίους τελικούς Παγκοσμίου Κυπέλλου ήταν ισόπαλοι στο πρώτο ημίχρονο: οι 5 με 0-0, ο άλλος με 1-1. Και τα 6 παιχνίδια της Κροατίας στο φετινό τουρνουά είχαν «2-3 γκολ», σκοράροντας σε όλα. Στην τελευταία τους μονομαχία, πριν από 7 χρόνια στο Παρίσι, ήρθαν ισόπαλοι χωρίς γκολ, με τη Γαλλία να διατηρείται έτσι αήττητη από την αντίπαλό της (3 νίκες, 2 ισοπαλίες).

Τον μικρό τελικό μπορεί να μην τον παρακολουθήσει… κανείς, είναι όμως το ιδανικό ματς για τη μάχη του πρώτου σκόρερ (Κέιν 6, Λουκάκου 4). Και αυτό διότι παραδοσιακά ο αγώνας της τρίτης θέσης έχει πολλά γκολ: οι 10 τελευταίοι μικροί τελικοί εμφάνισαν οver, με τους 7 εξ αυτών να έχουν τουλάχιστον δύο γκολ στο πρώτο ημίχρονο.

Σχόλια

Δημοφιλείς αναρτήσεις