KING BET Τρίτης 17 Ιουλίου 2018

Μόνο 3 από τα 16 παιχνίδια του πρώτου προκριματικού γύρου του Τσάμπιονς Λιγκ έληξαν ισόπαλα την περασμένη εβδομάδα. Η πρωταθλήτρια Λουξεμβούργου Ντουντελάνζ με την ουγγρική Βιντεότον (1-1), η λετονική Σπάρτακς με τον Ερυθρό Αστέρα (0-0) και η αλβανική Κούκες με τη μαλτέζικη Βαλέτα. Η δευτεραθλήτρια Αλβανίας θα παραταχθεί στη Μάλτα με νέο προπονητή.
Η Λουντογκόρετς τσέκαρε το εισιτήριό της για τον 2ο προκριματικό μετά το 7-0 επί της Κρουσέιντερς, η οποία θα έχει την ευκαιρία να δοκιμάσει την τύχη της στο Γιουρόπα Λιγκ, όπως και όλες οι ομάδες που θα αποκλειστούν σήμερα και αύριο από το Τσάμπιονς Λιγκ. «Ανετη» είναι και η Σέλτικ με το 3-0 στην Αρμενία επί της Αλασχέρτ, όπως και η Μάλμε με το ίδιο σκορ στο Κόσοβο απέναντι στην Ντρίτα.



Οι 21 από τις 47 αναμετρήσεις του Γιουρόπα Λιγκ έληξαν με νίκη της ομάδας που ήταν φιλοξενούμενη, και τώρα γηπεδούχος. Και οι τρεις φινλανδικές έπαιζαν εντός και έχασαν όλες, από Χαφναρφιόρντουρ. Σλάβια Σόφιας και Κοπεχγάγη. Την έκπληξη, έστω και αν αγωνιζόταν εντός, έκανε η Γκλέναβον από τη Βόρεια Ιρλανδία, η οποία έπειτα από ένα σερί 8 ηττών στη διοργάνωση, επικράτησε 2-1 της 3ης στη Νορβηγία Μόλντε, της μοναδικής που έχει επικρατήσει της πρωτοπόρου Μπραν στον πρώτο γύρο του πρωταθλήματος.

Υπήρξε και εδώ ένα 7-0, της σλοβένικης Ρούνταρ Βελένιε επί της Τρε Φιόρι από το Σαν Μαρίνο. Εδώ οι ηττημένοι αποχαιρετούν για φέτος την Ευρώπη, ενώ οι νικητές προχωρούν στον 2ο προκριματικό, εκεί όπου βρίσκονται και οι Ατρόμητος και Αστέρα Τρίπολης. Ο πρώτος ξέρει ήδη την αντίπαλό του (η λευκορωσική Ντινάμο Μπρεστ), ο δεύτερος έχει κλείσει… ήδη εισιτήρια για Εδιμβούργο μετά το 6-1 της Χιμπέρνιαν επί της Ρούναβικ (Ν. Φερόε), ζευγάρι που θα βγάλει τον αντίπαλό του.

Δώδεκα αγωνιστικές έχουν διεξαχθεί στην Α’ Βραζιλίας, η οποία επιστρέφει αύριο έπειτα από έναν μήνα διακοπής. Η πρωτοπόρος Φλαμένγκο αντιμετωπίζει την 3η Σάο Παολο, ενώ η 2η Ατλέτικο Μινέιρο φιλοξενείται από την 5η Γκρέμιο. Επανεκκίνηση και στο Σουνταμερικάνα, με 7 αναμετρήσεις από τον δεύτερο γύρο. Πρώτη αγωνιστική στο Κλαουσούρα της Παραγουάης, ενώ Κίνα και Ιαπωνία επανέρχονται επίσης στο πρόγραμμα, έπειτα από δύο μήνες διακοπής. 

Το προσεχές Σαββατοκύριακο ξεκινούν αρκετά πρωταθλήματα, μεταξύ των οποίων και αυτά των Ελβετίας, Τσεχίας, Πολωνίας και Μεξικού, για τα οποία μπορείτε να ενημερωθείτε λεπτομερώς για κάθε ομάδα στο παρόν φύλλο (σελ. 48-59).



Σχόλια

Δημοφιλείς αναρτήσεις