KING BET Παρασκευής 27 Ιουλίου 2018


Οι εικόνες που είδαμε τις προηγούμενες ημέρες και που, δυστυχώς, συνεχίζουμε να βλέπουμε, μένουν χαραγμένες για πάντα στη μνήμη. Οι φλόγες με σύμμαχο τον ανίκητο αέρα να νικούν οτιδήποτε βρίσκεται στο δρόμο τους, οι πυροσβέστες με τους εθελοντές να παλεύουν με τα θηρία και μετά ο τραγικός απολογισμός… Χαμένες ζωές, χαμένες περιουσίες, μαυρίλα. Και ερωτήματα. Πολλά ερωτήματα, που δυστυχώς δεν μπορούν να απαντηθούν. Και σε όσα δίνεται η απάντηση, αυτή να μην πείθει κανέναν.

Από την άλλη, όσες φορές υπάρχει πραγματική ανάγκη για βοήθεια, ο Ελληνας την προσφέρει απλόχερα. Η κινητοποίηση που ακολούθησε τα όσα συνέβησαν ήταν εντυπωσιακή. Μέσα σε λίγες ώρες μαζεύτηκαν όλα όσα χρειάζονταν άμεσα οι πληγέντες: από απλά υλικά αγαθά όπως το νερό, η ξηρά τροφή, το γάλα, μέχρι φάρμακα, χρήματα, ακόμα και σπίτια ώστε να φιλοξενηθούν όσοι το έχουν ανάγκη. Η συμπαράσταση του κόσμου ήταν συγκλονιστική. Ευχή όλων να μη φτάνουμε σ’ αυτό το σημείο ώστε να προσφέρουμε οτιδήποτε από το υστέρημα μας.


«Ετούτος δω ο λαός δε γοντατίζει παρά μονάχα μπροστά στους νεκρούς του», είχε πει κάποτε ο τεράστιος Ελληνας ποιητής Γιάννης Ρίτσος.

Δεν είναι εύκολο όταν βλέπεις όλα αυτά γύρω σου, όταν συμβαίνουν δίπλα σου, να επανέλθεις άμεσα στην καθημερινότητά σου. Η ζωή συνεχίζεται όμως, οφείλουμε όλοι να μάθουμε από τα λάθη μας και να συνεχίσουμε.

Στα δικά μας, αρχίζει σιγά σιγά και γεμίζει το κουπόνι, γίνεται πιο… χειμωνιάτικο μέσα στην καρδιά του καλοκαιριού. New entries το Βέλγιο, η Β’ Γαλλίας, η Αυστρία, η Ρωσία και η Γ’ Γερμανίας. Κάπου εδώ να καλωσορίσουμε στην οικογένεια της KingBet τον Δημήτρη Λιαργκόβα, ο οποίος θα επιμεληθεί τη 2η κατηγορία της Γαλλίας και ήδη πήρατε μια πρώτη γεύση από το αφιέρωμα που δημοσιεύθηκε στο φύλλο της Τρίτης.

Κατά τ’ άλλα, τα διεθνή φιλικά συνεχίζονται (στο Ιντερνάσιοναλ Τσάμπιονς Καπ ξεχωρίζουν τα παιχνίδια Μάντσεστερ Γιουνάιτεντ – Λίβερπουλ, Μπάγερν – Μάντσεστερ Σίτι και Παρί Σ.Ζ. – Ατλέτικο Μαδρίτης), οι Σκωτσέζοι ανεβάζουν στροφές στο Λιγκ Καπ (16 ματς έχει Σάββατο και Κυριακή) και οι Σκανδιναβοί φορτσάρουν. Πλέον υπάρχει ένα πρώτο αγωνιστικό δείγμα από Ελβετία, Τσεχία, Πολωνία, Μεξικό και Ουρουγουάη, που την προηγούμενη εβδομάδα έκαναν πρεμιέρα.

Σχόλια

Δημοφιλείς αναρτήσεις