KING BET Παρασκευής 17 Αυγούστου 2018

Η Μπαρτσελόνα ξεκινάει το πρωτάθλημα με το εντός έδρας παιχνίδι απέναντι στην Αλαβές. Οι Λενγκλέ (Σεβίλλη), Βιδάλ (Μπάγερν), Μάλκομ (Μπορντό) και Αρτούρ (Γκρέμιο) αποτελούν σωστές επιλογές για την πρωταθλήτρια. Ετσι τουλάχιστον εκτιμά ο Βαγγέλης Λυκάκης, ο οποίος στις σελίδες 32-33 έχει όλα όσα χρειάζεται να γνωρίζουμε για την πρώτη αγωνιστική της Πριμέρα.
Η μεταγραφή του Κριστιάνο Ρονάλντο στη Γιουβέντους έριξε στο 1.45 -από 1.75 που ανοίγει παραδοσιακά- την τιμή κατάκτησης του πρωταθλήματος για την εδώ και επτά χρόνια κάτοχο του τίτλου. Η Κιέβο είναι η πρώτη αντίπαλος της ομάδας του Αλέγκρι, η οποία είναι αήττητη 16 αγώνες με τη συγκεκριμένη αντίπαλο (11 νίκες).



Την επόμενη εβδομάδα ξεκινάει η Μπουντεσλίγκα, όμως το τρέχον τετραήμερο διεξάγεται ο πρώτος νοκ άουτ γύρος του Κυπέλλου. Ολες οι ομάδες της Α’ κατηγορίας αγωνίζονται εκτός έδρας, όπως συμβαίνει και με τις περισσότερες της Β’. Στο τελευταίο χρονικά ματς, τη Δευτέρα στις 21:45, η Γκρόιτερ Φιρτ υποδέχεται την Ντόρτμουντ, ζευγάρι που συναντήθηκε και πριν από έξι χρόνια. Τότε το ματς έληξε 0-0 και την πρόκριση τελικά πήρε η Μπορούσια στο 120’ (Γκιντογάν 0-1), στερώντας από την Γκρόιτερ Φιρτ την πρώτη της παρουσία σε τελικό Κυπέλλου.

Η Τότεναμ συνεχίζει να χρησιμοποιεί το «Γουέμπλεϊ» ως έδρα, μέχρι τουλάχιστον τα μέσα Οκτωβρίου. Πρώτη της αντίπαλος εντός είναι η Φούλαμ, η οποία στην πρεμιέρα είχε τους περισσότερους καινούριους παίκτες στην ενδεκάδα ανάμεσα στις 20 ομάδες της Πρέμιερ. Η Τότεναμ αντιθέτως δεν έβαλε κανέναν καινούριο. Λογικό, αφού δεν πήρε κανέναν παίκτη – η πρώτη ομάδα της Πρέμιερ μετά το 2003 που δεν κάνει καλοκαιρινή μεταγραφή.

Ούτε μία ισοπαλία δεν είχε η πρεμιέρα του Σαμπιονά. Πέντε άσοι, πέντε διπλά. Τα 7 από τα 10 ματς έληξαν over, σημείο που βγήκε και στις 5 τελευταίες μονομαχίες της Γκινγκάμπ με την Παρί Σεν Ζερμέν, με την πρωταθλήτρια να κερδίζει όμως στις 3 εξ αυτών.

Η Β’ Ολλανδίας και η Β’ Ισπανίας ξεκινούν επίσης απόψε, ενώ στο Λιγκ Καπ Σκωτίας διεξάγεται η νοκ άουτ φάση των «16», με τη συμμετοχή 11 ομάδων της Πρέμιερ (λείπει μόνο η Χάμιλτον) και 5 της Τσάμπιονσιπ.

Ραντεβού ξανά την Τρίτη με τους πρώτους αγώνες της φάσης των πλέι οφ σε Τσάμπιονς Λιγκ και Γιουρόπα Λιγκ. 

Σχόλια

Δημοφιλείς αναρτήσεις