KING BET Παρασκευής 24 Αυγούστου 2018

Η ΑΕΚ ξεκινάει το πρωτάθλημα εντός έδρας με αντίπαλο τον ΠΑΣ Γιάννινα, την ομάδα που της έβαλε τουλάχιστον ένα γκολ στις 8 τελευταίες συναντήσεις τους στην Αθήνα. Ο ΠΑΣ θα δώσει 5 εκτός έδρας ματς στις 6 πρώτες αγωνιστικές, όλα στην πρωτεύουσα, με τελευταίο αυτό με τον Ατρόμητο στις 7 Οκτώβρη (6η αγωνιστική). Στην Αθήνα θα ξανακατέβει στις 21 Απριλίου (Πανιώνιος), για την προτελευταία αγωνιστική!
Ο ΠΑΟΚ, ο οποίος ξεκινάει το πρωτάθλημα με -2 βαθμούς, υποδέχεται τον Αστέρα Τρίπολης. Οι Πελοποννήσιοι είναι πιθανό να έχουν στην ενδεκάδα τους παίκτες που αγωνιζόταν και πέρσι στον σύλλογο - κάτι σαν την Τότεναμ δηλαδή.
Ο Ολυμπιακός αγωνίζεται επίσης εντός, με τον Λεβαδειακό, ο οποίος έχει για δεύτερη φορά στον πάγκο του τον Ακη Μάντζιο.



Οι Βοιωτοί έχασαν στις 12 τελευταίες παρουσίες τους στην αντίπαλη έδρα, στις 5 από αυτές με 4-0.

Ο Αρης είναι ξανά στην κατηγορία μετά από απουσία 4 ετών και έχει νέο προπονητή, τον 64χρονο Πάκο Ερέρα, που έχει προπονήσει μόνο ισπανικές ομάδες (14), ήταν όμως και στο τιμ του Ράφα Μπενίτεθ στη Λίβερπουλ (2004-2006). Πρώτος αντίπαλος των «κίτρινων» είναι η Λαμία, στο τελευταίο χρονικά ματς της αγωνιστικής (Δευτέρα, 21:30).

Ο Νίκος Παπαδόπουλος συνεχίζει για τρίτη σεζόν στον ΟΦΗ, ο οποίος επιστρέφει έπειτα από μία τριετία στη Σούπερ Λίγκα. Εδώ θα δούμε τους έμπειρους Αραβίδη, Πλατέλλα, Κουτσιανικούλη, Ντίνα, Γιάννη Κοιλιάρα, Παπαστεριανό, Λεωνίδα Αργυρόπουλο και Τάσο Παπάζογλου. Ο τελευταίος δεν θα αγωνιστεί την Κυριακή στη Νέα Σμύρνη λόγω τιμωρίας από πέρσι.

Στη Γερμανία η Μπάγερν ξεκινάει απόψε τις υποχρεώσεις της, απέναντι στην 4η πέρσι Χόφενχαϊμ, η οποία φέτος θα αγωνίζεται στους ομίλους του Τσάμπιονς Λιγκ. Χωρίς νίκη (10 ήττες, 10 over)  το Αννόβερο στις 13 τελευταίες επισκέψεις του στη Βρέμη, χωρίς επιτυχία και η Στουτγάρδη (6 ήττες) στις 10 πιο πρόσφατες παρουσίες της στο Μάιντς.

Τέσσερις ομάδες είναι με μηδέν βαθμούς μετά από δύο αγωνιστικές στην Πρέμιερ. Θα μειωθούν τουλάχιστον κατά μία, καθώς Αρσεναλ και Γουέστ Χαμ παίζουν μαζί. Η Τότεναμ έχασε στις 4 πιο πρόσφατες επισκέψεις της στο «Ολντ Τράφορντ», τις τρεις τελευταίες με 1-0. Χωρίς νίκη η Τσέλσι στις 5 πιο πρόσφατες παρουσίες της στο Νιούκαστλ (4 ήττες).

Σχόλια

Δημοφιλείς αναρτήσεις