KING BET Παρασκευής 3 Αυγούστου 2018


Εχουμε συνηθίσει να λέμε ότι «αρχίζει η στοιχηματική περίοδος» όταν μπαίνουν στο κουπόνι οι μικρές κατηγορίες της Αγγλίας. Οχι μόνο επειδή είναι από τις αγαπημένες στοιχηματικά για πολλούς παίκτες, αλλά και επειδή γεμίζουν το κουπόνι… ποσοτικά: μόνο από τις τέσσερις μικρές κατηγορίες του Νησιού, προστίθενται άλλα 48 παιχνίδια! Βάλτε και την έναρξη των τεσσάρων κατηγοριών της Σκωτίας, για να καταλάβετε γιατί το κουπόνι που έχετε στα χέρια σας μεγάλωσε απότομα και γιατί η εφημερίδα ζυγίζει πιο βαριά (72 σελίδες) σε σχέση με τα προηγούμενα φύλλα.
Θα διαβάσετε τι αλλαγές προπονητών έγιναν στις ομάδες κατά τη διάρκεια του καλοκαιριού, πως κύλησε η προετοιμασία τους, ποιοι είναι οι στόχοι της σεζόν και φυσικά πόσο ξόδεψαν στο μεταγραφικό παζάρι.

Κάπου εδώ να… ξανασυστηθούμε: την Τσάμπιονσιπ Αγγλίας αναλαμβάνει ο Θωμάς Πρωτόγερος, όπως και την Πρέμιερ Σκωτίας, τη Λιγκ 1 και Λιγκ 2 Αγγλίας ο Παναγιώτης Τζαμπαζλής και τις τρεις μικρές κατηγορίες της Σκωτίας (Τσάμπιονσιπ, Λιγκ 1 και Λιγκ 2) ο Χρήστος Βαγενάς.

Το τι πάνω-κάτω θα παρακολουθήσουμε φέτος στη δεύτερη κατηγορία της Γερμανίας το διαβάσατε την Τρίτη στο σχετικό αφιέρωμα που επιμελήθηκε ο Θανάσης Κελαντώνης. Ωρα να δούμε τι καλό έχουμε στην πρώτη αγωνιστική και αν αξίζει να βάλουμε κάπου τα χρήματά μας.

Την Κυριακή θα πάρουμε και μια πρώτη γεύση από Πρέμιερ Λιγκ (σέντρα σε μία εβδομάδα), με τον τελικό το Σούπερ Καπ ανάμεσα στην Κυπελλούχο Τσέλσι και την Πρωταθλήτρια Μάντσεστερ Σίτι. Σούπερ Καπ έχουμε, επίσης, στη Γαλλία (Παρί – Μονακό), στην Ολλανδία (Αϊντχόφεν – Φέγενορντ), στην Πορτογαλία (Πόρτο – Αβες) και στην Τουρκία (Ακίσασπορ – Γαλατασαράι).

Αυτή είναι η… βιτρίνα του κουπονιού, υπάρχουν όμως και τα πρωταθλήματα που είναι… πίσω από τις κάμερες και συχνά πυκνά προσφέρουν σημεία και αποδόσεις που το απλό μάτι δεν τα πιάνει. Η Σκανδιναβία είναι στις επάλξεις, επαναρχίζει μάλιστα η Α’ Νορβηγίας που είχε διακοπεί το προηγούμενο διάστημα, τα λάτιν είναι στο πικ τους, ενώ έχει ζεσταθεί πολύ και η Ασία. Σε όλα αυτά προσθέστε τη 2η αγωνιστική του Βελγίου, της Β’ Γαλλίας, της Αυστρίας, της Ρωσίας και της Γ’ Γερμανίας, βάλτε και Ελβετία, Πολωνία, Τσεχία, για να έχετε μια πλήρη εικόνα του τι μπορείτε να βρείτε στο τρέχον φύλλο.

Τα λέμε ξανά την Τρίτη, με τις μάχες των ελληνικών ομάδων στα Κύπελλα Ευρώπης και όχι μόνο…

Σχόλια

Δημοφιλείς αναρτήσεις