KING BET Τρίτης 31 Ιουλίου 2018


Μία εβδομάδα μετά τη φονική πυρκαγιά σε Ανατολική Αττική, δυστυχώς ακόμα μετράμε απώλειες. Με την ελπίδα ότι θα μάθουν όλοι από τα λάθη που έγιναν ώστε να μην ξαναζήσουμε ποτέ ανάλογες καταστροφές και απώλειες, είμαστε όλοι υποχρεωμένοι να κοιτάξουμε την επόμενη ημέρα. Η κινητοποίηση από επώνυμους αλλά ακόμα περισσότερο από τον απλό κόσμο, ήταν συγκινητική. Ο καθένας έδωσε ό,τι μπορούσε ώστε να βοηθηθούν οι πληγέντες: από αίμα, φαγητό, νερό, χρήματα, κ.λπ., μέχρι και σπίτια φιλοξενίας.

Από την πλευρά της, η King Bet ενημερώνει ότι ΟΛΑ τα έσοδα του φύλλου της 31ης Ιουλίου, θα διατεθούν στους πληγέντες από την καταστροφική πυρκαγιά. Με την ελπίδα ότι θα βοηθήσουμε κι εμείς όσο μπορούμε, με τον τρόπο μας, εκείνους που το έχουν πραγματικά ανάγκη.
Στα δευτερεύοντα πράγματα της ζωής, όπως είναι το ποδόσφαιρο και το στοίχημα, ο ΠΑΟΚ καλείται να ολοκληρώσει τη δουλειά που ξεκίνησε πριν από ακριβώς μία εβδομάδα, την προηγούμενη Τρίτη. Το 2-1 τη Τούμπας, βάσει εικόνας των δύο ομάδων, αδικεί τον «δικέφαλο» που έχασε τεράστια ευκαιρία να πάρει σκορ πρόκρισης. Παρά την αλλαγή προπονητή, πάντως, οι Ελβετοί δεν δείχνουν να πατούν καλά και αν ο ΠΑΟΚ εμφανιστεί όπως στο πρώτο ματς, στο χέρι του είναι να πάρει το πολυπόθητο εισιτήριο για τον επόμενο γύρο του Τσάμπιονς Λιγκ.

Στο Γιουρόπα Λιγκ, οι δύο ελληνικές ομάδες καλούνται να ανατρέψουν τα σκορ του πρώτου αγώνα. Ο Αστέρας Τρίπολης έκανε ιδανικό ξεκίνημα στη Σκωτία κόντρα στη Χιμπέρνιαν, προηγήθηκε 2-0, όμως λύγισε στο τέλος παίζοντας με 10 παίκτες και έχασε 3-2. Ο Ατρόμητος ήταν απογοητευτικός για 70 λεπτά στη Λευκορωσία και έχανε 4-0 από την Ντινάμο Μπρεστ στο διάστημα αυτό, όμως με τρομερή αντεπίθεση στο τέλος μείωσε σε 4-3, αυξάνοντας κατακόρυφα τις πιθανότητες για πρόκριση.

Τα ματς του Τσάμπιονς και του Γιουρόπα Λιγκ και οι εμβόλιμες αγωνιστικές σε Κίνα και Ιαπωνία ξεχωρίζουν από το μεσοβδόμαδο πρόγραμμα, ενώ συνεχίζεται το τουρνουά φιλικών αγώνων Ιντερνάσιοναλ Τσάμπιονς Καπ. Στο κουπόνι θα βρείτε επίσης παιχνίδια από Σουηδία, Νορβηγία, Βραζιλία, Κύπελλο Μεξικού αλλά και Κόπα Σουνταμερικάνα.

Θα μπούμε, όμως, και σε ρυθμούς Σ/Κ, καθώς θα βρείτε πλήρες αφιέρωμα σε Τσάμπιονσιπ Αγγλίας, Πρέμιερ Σκωτίας και Β’ Γερμανίας, που κάνουν σέντρα την Παρασκευή και το Σάββατο.

Σχόλια

Δημοφιλείς αναρτήσεις