KING BET Παρασκευής 21 Σεπτεμβρίου 2018

Τέσσερις μήνες μετά την τελευταία τους συνάντηση στον τελικό Κυπέλλου στο Ολυμπιακό Στάδιο, ΠΑΟΚ και ΑΕΚ συναντιούνται την Κυριακή (20:30) στην Τούμπα για την 4η αγωνιστική της Σούπερ Λίγκας. Το No Goal εμφανίστηκε στις 23 από τις 28 πιο πρόσφατες συγκρούσεις τους.
Το πρώτο εντός έδρας παιχνίδι του δίνει ο ΠΑΣ Γιάννινα το Σάββατο (20:30). Αντίπαλός του είναι ο Αρης, ο οποίος νίκησε Λαμία, Λάρισα και Λεβαδειακό χωρίς να δεχτεί γκολ. Οι δυο τους συναντήθηκαν σε φιλικό στο «Καυτανζόγλειο» (0-0) πριν από έναν μήνα.
Το 2002 νίκησε τελευταία φορά τον Ολυμπιακό ο Πανιώνιος σε επίσημο εντός έδρας ματς, έχοντας έκτοτε 3 ισοπαλίες και 13 ήττες. Είναι το πρώτο εκτός έδρας παιχνίδι του Ολυμπιακού στο πρωτάθλημα – θα ακολουθήσουν άλλα δύο εντός, με Λεβαδειακό στο Κύπελλο και τον ΠΑΟΚ στο πρωτάθλημα.



Ο Λεβαδειακός θα βρεθεί και την Κυριακή στην Αθήνα, για το ματς με την πέμπτη ομάδα που έχει το απόλυτο στη Σούπερ Λίγκα μετά από 3 αγωνιστικές, τον Παναθηναϊκό. Συναντήθηκαν επίσης σε φιλικό τον περασμένο μήνα, 2-0 το «τριφύλλι» στο Μαρούσι, στο έκτο σερί εντός έδρας ματς που κράτησε ανέπαφη την εστία του με τους Βοιωτούς.

Η Σάλκε έχασε στις 3 πρώτες αγωνιστικές (Βόλφσμπουργκ, Χέρτα, Γκλάντμπαχ) και ετοιμάζεται να υποδεχτεί τη μοναδική ομάδα που έχει μόνο νίκες στη φετινή Μπουντεσλίγκα, ποια άλλη, την Μπάγερν. Το 2010 (17 ματς) ήταν η τελευταία επικράτηση της Σάλκε επί των Βαυαρών.

Το πρώτο της γκολ στο πρωτάθλημα θα αναζητήσει στο ματς της 5ης αγωνιστικής με τη Γιουβέντους η Φροζινόνε. Στην πρώτη της παρουσία στην ανώτατη κλίμακα, πριν από τρεις σεζόν, έφυγε με το 1-1 από το Τορίνο, ματς που έγινε στις 23 Σεπτεμβρίου, όπως και την Κυριακή που συγκρούονται στο πλησίον της Ρώμης (75 χλμ.) Φροζινόνε.

Η Γουέστ Χαμ ήταν η μοναδική ομάδα που δεν είχε βαθμό στην Πρέμιερ σε 4 ματς. Πήρε τρεις την περασμένη εβδομάδα, τότε που ο Πελεγκρίνι κατέβασε για πρώτη φορά φυσιολογική ενδεκάδα. Ο για πρώτη φορά βασικός Γιαρμόλενκο σημείωσε δύο γκολ και τα «σφυριά» πέρασαν με 3-1 από το «Γκούντισον Παρκ» της Εβερτον. Τέσσερις νίκες, ισάριθμες ήττες, και μία ισοπαλία είναι ο εντός έδρας απολογισμός της με τη συμπολίτισσα και πρωτοπόρο με 5 στα 5 Τσέλσι.

Σχόλια

Δημοφιλείς αναρτήσεις