KING BET Παρασκευής 5 Οκτωβρίου 2018

Επτά νίκες έχει η ΑΕΚ στις 10 συναντήσεις της με τον Ολυμπιακό την τελευταία τριετία. Η κυριακάτικη μονομαχία τους για την έκτη αγωνιστική τους φέρνει ισόβαθμους, με κοινά στοιχεία το ότι έχουν επικρατήσει των ΠΑΣ Γιάννινα, Αστέρα Τρίπολης και Πανιωνίου, και έχοντας ηττηθεί από τον ΠΑΟΚ.
Την ίδια μέρα ο «δικέφαλος» του Βορρά υποδέχεται τη μοναδική ομάδα που δεν έχει βαθμό στο πρωτάθλημα, τον Απόλλωνα, ο οποίος δεν σκόραρε στις 5 από τις 6 πιο πρόσφατες συναντήσεις του με αυτόν. Η άλλη ομάδα που έχει 5 στα 5, ο Παναθηναϊκός, αγωνίζεται το Σάββατο στην Τρίπολη. Και οι 3 ήττες του Αστέρα στα 15 τελευταία του εντός στο πρωτάθλημα ήταν με 0-1, όλες από αθηναϊκούς συλλόγους (Πανιώνιος, Ατρόμητος, ΑΕΚ).
Οι δύο πρωτοπόροι της Πρέμιερ συγκρούονται για την 8η αγωνιστική.



Μαζί με τη νίκη στο τουρνουά προετοιμασίας στο Νιου Τζέρσεϊ τον Ιούλιο, που ήρθε με ανατροπή στο 94’ (1-2, Μανέ με πέναλτι), η Λίβερπουλ έχει 4 σερί επιτυχίες επί της Σίτι. Η πρωταθλήτρια έχει μόνο μία ήττα στους 25 τελευταίους εκτός έδρας αγώνες πρωταθλήματος: από τη Λίβερπουλ με 4-3.

Το απόλυτο έχει κάνει η Γιουβέντους στις 7 πρώτες αγωνιστικές της Α’ Ιταλίας. Αύριο αγωνίζεται στο «Ντάτσια Αρένα», από όπου έφυγε με βαθμούς στις 8 τελευταίες επισκέψεις της (5 νίκες). Από τα 12 εντός έδρας παιχνίδια πρωταθλήματος μέσα στο 2018, η Ουντινέζε επικράτησε μόνο στα δύο.

Πέντε βαθμούς έχει ξεφύγει η Χαρτς στην κορυφή της Πρέμιερ Σκωτίας μετά από επτά αγωνιστικές. Την Κυριακή παίζει στη Γλασκώβη με τη Ρέιντζερς, η οποία έχει την παραγωγικότερη επίθεση (15 γκολ), αλλά βρίσκεται στην έκτη θέση.

Πέντε ισοπαλίες σε επτά ματς για τη Βαλένθια. Την Κυριακή φιλοξενεί την Μπαρτσελόνα, η οποία για πρώτη φορά την τελευταία διετία (69 ματς) αγνοεί τη νίκη για τρεις διαδοχικές αγωνιστικές. Συνεχίζει πάντως το σερί που τη θέλει να σκοράρει για 22 τελευταίους διαδοχικούς αγώνες πρωταθλήματος. Η Μπάρσα είναι αήττητη στα 10 πιο πρόσφατα στο «Μεστάγια» για το πρωτάθλημα (6 ισοπαλίες), με τις 4 νίκες της να είναι όλες στο γκολ.

Σχόλια

Δημοφιλείς αναρτήσεις