King Bet Τρίτη 10 Φεβρουαρίου 2009


Η King Bet της Τρίτης κυκλοφόρησε! Στη νέα King Bet θα βρείτε:

Ολα τα φιλικά και τις εξελίξεις στις εθνικές ομάδες. Οι απουσίες της Βραζιλίας και της Ιταλίας. Το πρώτο μεγάλο ματς του Μαραντόνα στον πάγκο της Αργεντινής. Το τουρνουά στην Κύπρο και το τελευταίο παιχνίδι της Εθνικής μας στο «Καραϊσκάκης».

Ποιους κινδύνους κρύβουν οι φιλικοί αγώνες, το αρνητικό σερί της Μάλτας και η μεγάλη μάχη στην ασιατική ζώνη των προκριματικών του Μουντιάλ. Με την έγκυρη πένα του Χρήστου Σωτηρακόπουλου.

Το «φαινόμενο Μπαρτσελόνα» όπως το βλέπει ο Cool, αλλά έχει να μας πει ακόμα για Γερμανία, Γαλλία, Αγγλία, Ιταλία και Ελλάδα.

Αφιέρωμα στο Κόπα Λιμπερταδόρες που μπαίνει στη φάση των ομίλων. Ο Γιώργος Καραμάνος μάς προσφέρει μια πρώτη εικόνα για τις άγνωστες ομάδες της Λατινικής Αμειρκής.

Πάντα στην Κing Bet, oι αγαπημένες σας στήλες, Guru L, Ασπιρίνες και Σαμπάνιες, W.U.N.B.A.D., Χωρίς Λογική, Στοιχηθείτε, Ιανός, Sir Ganian και Fight Club.

Τρίτη αγωνιστική στην Ευρωλίγκα και η πρόκληση των ελληνικών ομάδων. Ολες οι λεπτομέρειες από το Europa Cup και φυσικά από το NBA.

Συγκεντρωμένες οι προϊστορίες της αγωνιστικής που έρχεται σε όλα τα μεγάλα πρωταθλήματα. Πλήρεις οι βαθμολογίες και συμπληρωμένοι πίνακες με όλα τα σκορ από την αρχή της περιόδου.

Ολα εκείνα που χρειάζεστε για να μελετήσετε καλύτερα και να ενημερωθείτε για τους αγώνες, στην King Bet της Τρίτης που κυκλοφορεί!

Σχόλια

Δημοφιλείς αναρτήσεις