KING BET ΠΑΡΑΣΚΕΥΗΣ 2 ΑΥΓΟΥΣΤΟΥ 2019

Η Σέλτικ, κάτοχος του τίτλου την τελευταία οκταετία, προσφέρεται στο 1.35 για να πάρει το πρωτάθλημα που ξεκινάει αύριο. Ο άνθρωπος που την ανέλαβε τον Φεβρουάριο και τρεις μήνες μετά την οδήγησε στο τρίτο σερί τρεμπλ (πρωτάθλημα, Κύπελλο, Λιγκ Καπ), ο Νιλ Λένον, παραμένει στο πόστο της.
Επτά χιλιόμετρα δυτικότερα καταστρώνει τα πλάνα του ο Στίβεν Τζέραρντ, ο οποίος διατηρείται και αυτός στον πάγκο της Ρέιντζερς. Οι δεύτεροι πέρσι «Τζερς» προσφέρονται στο 3.50 για κατάκτηση του τίτλου.
Η Αμπερντίν, η οποία είναι η τελευταία ομάδα πλην των Σέλτικ και Ρέιντζερς που κατέκτησε τον τίτλο στη Σκωτία (1985), δίνεται στο 25.00 για να πάρει το πρωτάθλημα. Από εκεί και μετά οι τιμές ανοίγουν: η Χιμπέρνιαν 100.00, η Χαρτς 150.00, η Κιλμάρνοκ 300.00, οι Μάδεργουελ και Σεντ Τζόνστον 800.00.



Η Σεντ Τζόνστον είναι η πρώτη αντίπαλος της Σέλτικ, με τους πρωταθλητές να νικούν με «μηδέν» και στις 5 περσινές συγκρούσεις τους. Κιλμάρνοκ και Ρέιντζερς συναντήθηκαν 7 φορές την περασμένη σεζόν, με τη δεύτερη να επικρατεί μόνο στις δύο από αυτές.

Η Λιντς, η οποία δίνεται πρώτο φαβορί για την κατάκτηση του τίτλου στην Τσάμπιονσιπ Αγγλίας (5.50), έφυγε νικήτρια στις 5 από τις 7 τελευταίες παρουσίες της στο «Αστον Γκέιτ» της Μπρίστολ Σίτι, την οποία αντιμετωπίζει στην πρεμιέρα του πρωταθλήματος. Το δεύτερο φαβορί, Φούλαμ (8.00), παίζει επίσης εκτός, με την Μπάρνσλεϊ, επί της οποίας έχει 4 διαδοχικές επιτυχίες.

Η Σάντερλαντ προσφέρεται ως πρώτο φαβορί στην Α’ Αγγλίας, 4.85. Ακολουθούν οι Ιπσουιτς (7.00), Πόρτσμουθ (10.00) και Ρόδεραμ (12.00). Αβέβαιο το μέλλον της Μπέρι, το ματς της οποίας αναβλήθηκε, σε μεταβατική περίοδο και η Μπόλτον.

Πιθανότερη πρωταθλήτρια στη Β’ οι μπουκ βγάζουν τη νεοφώτιστη Σάλφορντ Σίτι, η οποία ανήκει κατά 40% στον εξ Σιγκαπούρης Πίτερ Λιμ και κατά 10% έκαστος στους Φιλ Νέβιλ, Γκάρι Νέβιλ, Νίκι Μπατ, Πολ Σκόουλς, Ράιαν Γκιγκς και Ντέιβιντ Μπέκαμ – τα «παιδιά» του Σερ Αλεξ.

Η Νοτς Κάουντι, που έπεσε από τη Β’, είναι η πρώτη επιλογή των εταιριών για κατάκτηση της Νάσιοναλ Λιγκ, με απόδοση 7.50. Τσέστερφιλντ (10.00), Φάιλντ (11.00), Ρέξαμ (12.00) και Μπάρνετ, Τόρκι (15.00) ακολουθούν ως οι πιθανότερες θριαμβεύτριες της πέμπτης κατηγορίας της Αγγλίας, που ξεκινάει και αυτή αύριο.

Η Μπάγερν διεκδικεί για όγδοη σερί σεζόν το Σούπερ Καπ. Το κατέκτησε την πρώτη, το έχασε τις επόμενες τρεις, το πήρε ξανά τις τρεις τελευταίες. Στις 5 από τις 7 παρουσίες της αντίπαλος ήταν η Ντόρτμουντ, με την Μπορούσια να το σηκώνει δύο φορές. Ο αγώνας διεξάγεται στο Ντόρτμουντ.

Το αγγλικό Σούπερ Καπ (Τσάριτι Σιλντ) ανάμεσα στη Λίβερπουλ και τη Μάντσεστερ Σίτι λαμβάνει χώρα παραδοσιακά στο «Γουέμπλεϊ», ενώ το γαλλικό γίνεται για 11η σερί σεζόν εκτός συνόρων, και για δεύτερη διαδοχική χρονιά στην Κίνα.

Η Παρί Σεν Ζερμέν δίνει για έβδομη σερί φορά το παρών, έχοντας πάρει όλα τα προηγούμενα. Αντίπαλός της τώρα είναι η κυπελλούχος Ρεν. Στο ουδέτερο Φάρο Λουλέ η συνάντηση της Μπενφίκα με τη Σπόρτινγκ για τον αντίστοιχο θεσμό στην Πορτογαλία.

Σχόλια

Δημοφιλείς αναρτήσεις