KING BET Παρασκευή 26 Αυγούστου 2016

Η ιδρυθείσα το 2009 Λειψία και η 112χρονη Φράιμπουργκ είναι οι νέες είσοδοι στη φετινή Μπουντεσλίγκα που ξεκινά την Παρασκευή με τη συνάντηση Μπάγερν - Βέρντερ. Οπως μας πληροφορεί και το DNA (σελ. 9), η Μπάγερν νίκησε στις τέσσερις τελευταίες πρεμιέρες της, σε όλες με over, σημείο που «τίμησε» και η Βέρντερ στις οκτώ από τις δέκα τελευταίες «πρώτες» της. Μόνο over έχει η Σάλκε την πρώτη αγωνιστική από το 2007 και μετά, καμία επιτυχία για την Αουγκσμπουργκ στα πέντε χρόνια που βρίσκεται στην ανώτατη κλίμακα. Οσον αφορά το μακράς διαρκείας στοίχημα «νικητής», γύρω στο 1.12 κινείται το να στεφθεί πρωταθλήτρια για πέμπτη διαδοχική σεζόν η Μπάγερν. Αν επιλέξετε Ντόρτμουντ θα πάρετε οκτώ φορές τα λεφτά σας – για οτιδήποτε άλλο επιλέξετε θα πληρωθείτε σε αποδόσεις 35.00 και άνω.
Μόλις μία ισοπαλία είχαμε την περασμένη εβδομάδα στην Πρέμιερ, αυτή ανάμεσα στην πρωταθλήτρια Λέστερ και τη δευτεραθλήτρια Αρσεναλ.



Τέσσερις ομάδες έχουν το απόλυτο μετά από δύο αγωνιστικές, οι τρεις που ξεκίνησαν με προπονητή πέντε αστέρων (Γκουαρντιόλα, Μουρίνιο, Κόντε) και αυτή που ξεκίνησε χωρίς προπονητή. Στη Χαλ σκέφτονται ωστόσο να μονιμοποιήσουν τον Μάικ Φίλαν, ειδικά αν συνεχίσει το σερί και απέναντι στην ομάδα που πέρασε πέντε χρόνια ως παίκτης και άλλα 14 ως μέλος του προπονητικού της τιμ, πανηγυρίζοντας πρωταθλήματα, Κύπελλα και Τσάμπιονς Λιγκ, τη Μάντσεστερ Γιουνάιτεντ.

Μετά το 2-1 επί της Φιορεντίνα στην πρεμιέρα, η κάτοχος του τίτλου την τελευταία πενταετία Γιουβέντους αγωνίζεται το Σάββατο στη Ρώμη με τη Λάτσιο, από την οποία έχει να χάσει στο πρωτάθλημα από το 2003 (23 αγώνες). Σάββατο διεξάγεται και η αναμέτρηση της Νάπολι με τη Μίλαν, ζευγάρι που όταν συναντιέται στον Νότο το over είναι must. Μαζί μας συμφωνεί και ο Πάνος Γαρίδης - ή μάλλον εμείς συμφωνούμε με τον Πάνο Γαρίδη (σελ 26.).

Σκορ 6-4, 6-2 και 4-2 είχαμε στην πρεμιέρα του ισπανικού πρωταθλήματος. Εξι γκολ είχε βάλει η Μπαρτσελόνα και την τελευταία φορά που έπαιξε με την Μπιλμπάο στο πρωτάθλημα, την ομάδα που θα αντιμετωπίσει την Κυριακή στο «Σαν Μαμές», ενώ εφτά είχε ρίξει η Ρεάλ τον Μάρτιο στη Θέλτα, την οποία υποδέχεται το Σάββατο στο «Μπερναμπέου». Κάτι ανάλογο είχε συμβεί τον ίδιο μήνα και στο Σεβίλλη - Βιγιαρεάλ (4-2), που συναντιούνται μεθαύριο στην έδρα της δεύτερης.

Μεγάλο κουπόνι, πολλές επιλογές και ευκαιρίες. Διαβάστε τα νέα, συμβουλευτείτε τους πίνακες, συγκρίνετε τις εκτιμήσεις σας με αυτές των συντακτών και κάντε με λογική, τόλμη και ρίσκο τις επιλογές σας. Ραντεβού την Τρίτη με εθνικές ομάδες.

Σχόλια

Δημοφιλείς αναρτήσεις