KING BET Παρασκευής 20 Ιουλίου 2018

Η Γιουνγκ Μπόις έσπασε την κυριαρχία της Βασιλείας (8 διαδοχικά πρωταθλήματα) και ετοιμάζεται για τα πλέι οφ του Τσάμπιονς Λιγκ σε έναν μήνα. Μέχρι τότε θα τεστάρει τις δυνάμεις της σε 4 ματς πρωταθλήματος και ένα Κυπέλλου, αρχής γενομένης από το κυριακάτικο εντός έδρας με την Γκρασχόπερς. Οι πρωταθλητές πήραν 10 βαθμούς από τα τέσσερα ματς με τις «ακρίδες» την περσινή σεζόν, ενώ το over επικρατεί στις μεταξύ τους συναντήσεις (15 στις 19 τελευταίες συγκρούσεις τους).
Η δευτεραθλήτρια Βασιλεία, η οποία έδωσε από έναν παίκτη σε Σαουθάμπτον, Γκλάντμπαχ και Σεβίλλη, ξεκινάει την Τρίτη τις υποχρεώσεις της στο Τσάμπιονς Λιγκ, στην Τούμπα με τον ΠΑΟΚ, για αυτό και αγωνίζεται αύριο στην πρεμιέρα του πρωταθλήματος. Αντίπαλός της η 5η πέρσι Σεν Γκάλεν, η οποία είναι η τελευταία ομάδα που πέρασε νικηφόρα από το «Σεντ Γιάκομπ Παρκ», 2-0 τον Φεβρουάριο.



Στην Πολωνία η Λέγκια Βαρσοβίας κατέκτησε τον 5ο τίτλο της την τελευταία εξαετία. Στην πρεμιέρα του νέου πρωταθλήματος υποδέχεται την 7η πέρσι Ζαγκλέμπιε Λούμπιν, τρία 24ωρα πριν αντιμετωπίσει τη Σπάρτακ Τρνάβα στην πρώτη τους αναμέτρηση για τον δεύτερο προκριματικό γύρο του Τσάμπιονς Λιγκ.

Η Βικτόρια Πλζεν ανέκτησε τα ηνία στην Τσεχία και έφτασε τους 5 τίτλους, όλους την τελευταία δεκαετία. Στην πρώτη αγωνιστική του νέου πρωταθλήματος φιλοξενείται από την 11η πέρσι Ντούκλα Πράγας, επί της οποίας έχει πέντε διαδοχικές νίκες, όλες από το πρώτο ημίχρονο. Η πρωταθλήτρια θα συμμετέχει απευθείας στους ομίλους του Τσάμπιονς Λιγκ.

Το πρωτάθλημα ξεκινάει μεταξύ άλλων και σε Μεξικό, Κολομβία και Ουρουγουάη, ενώ την Κυριακή διεξάγεται στο Βέλγιο το Σούπερ Καπ ανάμεσα στην πρωταθλήτρια Κλαμπ Μπριζ και την κυπελλούχο και δευτεραθλήτρια Σταντάρ Λιέγης. Ο αγώνας γίνεται στην έδρα της Κλαμπ Μπριζ. Κρατάμε το ότι οι 12 τελευταίες συγκρούσεις τους είχαν τουλάχιστον δύο γκολ η κάθε μία (9 over).

Στην ουδέτερη Οδησσό διεξάγεται το Σούπερ Καπ Ουκρανίας ανάμεσα στην νταμπλούχο Σαχτάρ Ντονέτσκ και τη δεύτερη σε πρωτάθλημα και Κύπελλο, Ντινάμο Κιέβου. Ισόπαλο το πρώτο ημίχρονο στις 6 από τις 8 πιο πρόσφατες συγκρούσεις τους.

Σχόλια

Δημοφιλείς αναρτήσεις