KING BET Τρίτης 24 Ιουλίου 2018


Την πρώτη του νίκη μετά από 10 αγώνες στο Τσάμπιονς Λιγκ θα αναζητήσει απόψε ο ΠΑΟΚ απέναντι στη Βασιλεία. Τελευταία φορά που υποδέχθηκε Ελβετούς ήταν το 2002. Νίκησε 2-1 την Γκρασχόπερς, και με το 1-1 του επαναληπτικού προκρίθηκε στην επόμενη φάση. Ο 19χρονος Βραζιλιάνος Τζαμπά (24/3 στην Γκρόζνι) και ο μουντιαλικός Ουάρντα θα ενισχύσουν την προσπάθειά του, όχι όμως και ο Τζαλμά Κάμπος (24/6) που επέστρεψε στην Τουρκία.

Χωρίς Ουάρντα, αλλά με Χατζηισαΐα, Γιαννούλη και από φέτος Κουλούρη, όλοι δανεικοί από τον ΠΑΟΚ, ο Ατρόμητος επιστρέφει έπειτα από δύο χρόνια στο Γιουρόπα Λιγκ για τις αναμετρήσεις με την ομάδα που διοικεί ο Μαραντόνα, τη λευκορωσική Ντινάμο Μπρεστ.




Ο Κογκολέζος Ενσικουλού (29/5 στον Πλατανιά) και ο για μια πενταετία παίκτης του Ολυμπιακού, Ούγγρος τερματοφύλακας Μέγιερι, που έχασε τη θέση βασικού στην Γκρόιτερ Φιρτ, είναι δύο από τις προσθήκες της ομάδας του Περιστερίου, η οποία έκανε δικό της με κανονική μεταγραφή και τον Ρισβάνη από τον Ολυμπιακό (δανεικός πέρσι).

Το ’16 ήταν η προηγούμενη ευρωπαϊκή παρουσία και του Αστέρα Τρίπολης, ο οποίος έπαιξε στους ομίλους του Γιουρόπα Λιγκ στις δύο τελευταίες ευρωπαϊκές εξόδους του. Αγωνίζεται στο Εδιμβούργο με τη Χιμπέρνιαν, η οποία τερμάτισε στην 4η θέση στην επαναφορά της στην Πρέμιερ Σκωτίας και επανήλθε άμεσα στην Ευρώπη.

Από τις 10 τελευταίες παρουσίες της στα διεθνή Κύπελλα, η Χιμπέρνιαν πέρασε μόνο δύο ομάδες: τη λετονική Ντίναμπουργκ και τη Ρούναβικ από τα Νησιά Φερόε, την περασμένη εβδομάδα. Οι ομάδες που την άφησαν εκτός συνέχειας ήταν οι Αντερλεχτ, ΑΕΚ, Βέτρα Βίλνιους, Ντνιέπρ, Ελφσμποργκ, Μάριμπορ, Μάλμε και Μπρόντμπι.

Τα φιλικά για το Ιντερνάσιοναλ Τσάμπιονς Καπ στις Ηνωμένες Πολιτείες συνεχίζονται. Η Μάντσεστερ Σίτι αντιμετωπίζει τη Λίβερπουλ, η Μάντσεστερ Γιουνάιτεντ παίζει με τη Μίλαν και η Τότεναμ με τη Ρόμα, στις 3 από τις 6 συναντήσεις το τρέχον τριήμερο.

Στη σελίδα 11 θα βρείτε όλο το πρόγραμμα του Τσάμπιονς Λιγκ και του Γιουρόπα Λιγκ, μαζί με την κλήρωση του τρίτου προκριματικού γύρου που έγινε χθες στην Ελβετία.

Ανανεώνουμε το ραντεβού μας για την Παρασκευή, με την έναρξη στην Αυστρία, το Βέλγιο, τη Ρωσία και τη Β’ Γαλλίας. Για τα 4 αυτά πρωταθλήματα μπορείτε να ενημερωθείτε στις σελίδες 47-59, με λεπτομερή παρουσίαση για κάθε ομάδα.







Σχόλια

Δημοφιλείς αναρτήσεις