King Bet Πέμπτη 08 Ιανουαρίου 2009


Τα μεγάλα παιχνίδια κατέφτασαν μαζί με την έλευση του νέου έτους και η King Bet είναι πάλι μαζί σας!

Το κίνητρο του ΠΑΟΚ, η βαριά εντός έδρας ήττα του στο περασμένο πρωτάθλημα και η φετινή μετριότητα της ΑΕΚ προδιαθέτουν για έκπληξη στη συνάντηση των «δικεφάλων» στο Μαρούσι. Περισσότερα, στις πάντα… ειδικές αναλύσεις του Βαγγέλη Οικονόμου.

Σούπερ ματς και στο Μάντσεστερ ανάμεσα στη Γιουνάιτεντ και την Τσέλσι. Δισέλιδο αφιέρωμα, αναδρομή στο παρελθόν και η γλώσσα των αριθμών σας βάζουν στο κλίμα του μεγάλου ντέρμπι.

Και φυσικά ο Χρήστος Σωτηρακόπουλος έχει άποψη για το παιχνίδι στο «Ολντ Τράφορντ», αλλά και τα σημεία της αγωνιστικής από την Πρέμιερ.

Διαβάστε ακόμα για το ντεμπούτο του Ντέιβιντ Μπέκαμ με τα χρώματα της Μίλαν μέσα από τη… ζεματιστή πένα του Ναπολιτάνο, αλλά και τις σχέσεις στοργής ανάμεσα στην Τζένοα και την Τορίνο.

Το Μεξικό επανήλθε με την Ιντερλίγκα και ο Βαγγέλης Λυκάκης... ξενύχτησε για να μας μεταφέρει τα τελευταία μεταγραφικά και αγωνιστικά νέα από τη χώρα της τεκίλας.

Τα ευρωπαϊκά πρωταθλήματα μπάσκετ στο μικροσκόπιο της King Bet, και το παρολί του Τόλη Κοτζιά για την προτελευταία αγωνιστική των ομίλων της Ευρωλίγκα.

Ολα αυτά, μαζί με τις καθιερωμένες και αγαπημένες σας στήλες, στην King Bet που κυκλοφορεί ήδη!

Σχόλια

Δημοφιλείς αναρτήσεις