King Bet Τρίτη 13 Ιανουαρίου 2009


Το ντέρμπι της Θεσσαλονίκης κυριαρχεί στο πρόγραμμα του Κυπέλλου Ελλάδας. Ο Cool έχει πάει σε πολλά γήπεδα, όμως για τον παλμό της Τούμπας έχει να πει τα περισσότερα!

Πανθρακικός και Παναθηναϊκός συγκρούονται ξανά, αυτή τη φορά σε ματς Κυπέλλου, και ο Βαγγέλης Οικονόμου μας αναλύει γιατί το «τριφύλλι» έχει ξανά τον πρώτο λόγο.

«Επανάληψη» του περσινού τελικού έχουμε στο γαλλικό Λιγκ Καπ, με την πιο σοβαρή φέτος Παρί Σεν Ζερμέν να αντιμετωπίζει την πρωτοπόρο της Β’ Γαλλίας, Λανς. Ολα τα τελευταία νέα από το γαλλικό «δίδυμο» της King Bet, Μακρυγιάννης-Σκουρογιάννης.

Νιούκαστλ και Χαλ συνθέτουν το μοναδικό ζευγάρι της Πρέμιερ από τους επαναληπτικούς του Κυπέλλου Αγγλίας. Ο Χρήστος Σωτηρακόπουλος εξηγεί γιατί βλέπει ασπρόμαυρη... πρόκριση, ενώ ο Γιάννης Καρατζαφέρης έχει δυάδα Κυπέλλου με σούπερ απόδοση.

Η επιστροφή του «Αντόνιο» εξιτάρει τον Ναπολιτάνο εν όψει του εξ αναβολής αγώνα της Ρόμα με τη Σαμπντόρια, ενώ για «δύο σφραγίδες-έξι εκκρεμότητες» κάνει λόγο ο Γιώργος Χαϊκάλης στο Κύπελλο Ισπανίας.

Διαβάστε ακόμα στη νέα King Bet για την τελευταία αγωνιστική της πρώτης φάσης των ομίλων του Ευρωμπάσκετ. Η ισπανική συμμαχία (;) και οι ελληνικές προσπάθειες φέρνουν... χρήμα.

Και φυσικά, οι αγαπημένες σας στήλες, Στοιχηθείτε, Guru L, Ασπρίνες και Σαμπάνιες, WUNBAD και φυσικά το Fight Club σας περιμένουν στην King Bet που ήδη κυκλοφορεί!

Σχόλια

Δημοφιλείς αναρτήσεις