King Bet Τρίτη 27 Ιανουαρίου 2009


Πλούσιο κουπόνι, πλούσια κέρδη, με οδηγό την King Bet!

Μελετήστε στη νέα King Bet τους οκτώ αγώνες Κυπέλλου στη Γερμανία. Κατευθείαν από τον... τόπο του εγκλήματος, ο Γιώργος Βαβρίτσας μάς στέλνει όλα όσα πρέπει να γνωρίζουμε πριν ποντάρουμε.

Επαναληπτικοί Κυπέλλου στην Ελλάδα και ο Βαγγέλης Οικονόμου μάς πληροφορεί για τη... χρησιμότητα του Παμπορίδη στο μεγάλο ντέρμπι της Θεσσαλονίκης.

Πλήρης αγωνιστική στην Πρέμιερ Αγγλίας, εκεί όπου ο Φαν Ντερ Σαρ σπάει τα κοντέρ. Εμβόλιμη αγωνιστική και στις «μικρές» κατηγορίες, με τις ευκαιρίες να καραδοκούν.

Τέσσερις «άσοι» και ισάριθμα «διπλά» από τον Guru L για γερά κέρδη, ενώ η Φιορεντίνα είναι η εκλεκτή του Χρήστου Σωτηρακόπουλου από το Καμπιονάτο.

Εναρξη της φάσης των «16» στην Ευρωλίγκα, αναλυτικά ρεπορτάζ για όλες τις ομάδες με την έγκυρη πένα του Κωνσταντίνου Μπότσαρη.

Ακόμη, τι έγινε το Σαββατοκύριακο και τι θα γίνει προσεχώς σε όλα τα μεγάλα πρωταθλήματα, αλλά και η πρώτη επαφή με το Κόπα Λιμπερταδόρες.

Τα πάντα χρήσιμα στατιστικά, οι έξυπνες και επώνυμες στήλες, και όλα τα στοιχηματικά μονοπάτια, στην King Bet της Τρίτης!

Σχόλια

Ο χρήστης Mouse είπε…
Καλησπερα παιδια πολυ καλη δουλεια στο Blog σας εχω staurosmouse.blogspot.com

Δημοφιλείς αναρτήσεις