King Bet Παρασκευή 10 Aπριλίου 2009


Διαβάστε στην King Bet της Παρασκευής:

«Τελικός» είναι για τη Μίντλεσμπρο ο αγώνας με τη Χαλ, ο Cool αναλύει τα ματς που «βλέπει» από το στοιχηματικό πρόγραμμα.

Από την Ιταλία έρχεται για ακόμα μία φορά η δυάδα του Νικήτα Σουλούνια, ο οποίος μαζί με την υπόλοιπη ομάδα του Τήλε-Αστυ... δηλώνει έτοιμος για κέρδη.

Είκοσι χρόνια έχουν περάσει από την τελευταία εκτός έδρας νίκη του Αρη επί της ΑΕΚ. Ενδιαφέροντα στατιστικά στο «Νumbers» του Νίκου Τσούκα.

Ασος παραμονής είναι αυτός για την Πόρτσμουθ απέναντι στη Γουέστ Μπρομ, όπως εκτιμά ο μετρ του αγγλικού ποδοσφαίρου, Χρήστος Σωτηρακόπουλος.

Γερό σύστημα με ισοπαλίες από τον MR X. Ελλάδα, Γερμανία, Ισπανία, Αγγλία, Γαλλία και Τουρκία προσφέρουν δυνατές αποδόσεις.

Το δίδυμο του Fight Club αναλύει με τα... γάντια του μποξ την επικαιρότητα του ελληνικού ποδοσφαίρου.

Κοντά σας πάντα το δισέλιδο εξειδικευμένων στατιστικών για ειδικά στοιχήματα και εύκολη σύγκριση συμπεριφορών των ομάδων, αλλά και όλες οι αγαπημένες σας στήλες!

Μην χάσετε την King Bet της Παρασκευής! Και προσοχή! Το επόμενο φύλλο της King Bet θα κυκλοφορήσει εκτάκτως τη Μεγάλη Δευτέρα, με όλα τα τελευταία νέα από τις μικρές κατηγορίες της Αγγλίας και τα υπόλοιπα ματς του διημέρου!

Σχόλια

Δημοφιλείς αναρτήσεις