King Bet Πέμπτη 2 Απριλίου 2009


Διαβάστε στην King Bet που κυκλοφορεί εκτάκτως την Πέμπτη 2 Απριλίου:
Το μεγάλο ντέρμπι της Μπουντεσλίγκα ανάμεσα στη Βόλφσμπουργκ και την Μπάγερν έχει ξεσηκώσει τους Γερμανούς φιλάθλους. Ο Γιώργος Βαβρίτσας μεταφέρει το κλίμα που επικρατεί στην πόλη της Φολκσβάγκεν, παρουσιάζει το «φαινόμενο Μάγκατ» και ανατρέχει στο παρελθόν του Βραζιλιάνου σταρ των γηπεδούχων, Γκραφίτε, τότε που μάζευε σακούλες για να ζήσει.
Επιστροφή στη δράση και στην Αγγλία, με τον Αλαν Σίρερ να αναλαμβάνει το δύσκολο έργο να σώσει τη Νιούκαστλ από τον υποβιβασμό. Ωστόσο, ο Λάμπρος Γκαραγκάνης δίνει προβάδισμα στην Τσέλσι για το σαββατιάτικο ματς, εξάλλου στο σημείο που έχει φτάσει η Πρέμιερ Λιγκ, κάθε λάθος απαγορεύεται για τις τρεις ομάδες που οδηγούν την κούρσα.

Ενας… χαμός στη Γαλλία, με τη μάχη του τίτλου να έχει ανάψει για τα καλά. Ο πρόεδρος της Μαρσέιγ υποσχέθηκε να κόψει το μουστάκι αν η ομάδα του κατακτήσει την κορυφή, αλλά για να γίνει κάτι τέτοιο πρέπει οι Μασσαλοί να μην αφήσουν βαθμούς στο «Ζοφρί Γκισάρ» του Σεντ Ετιέν, καθώς οι άλλοι διεκδικητές έχουν πιο εύκολο έργο.

Παλιές ιστορίες ανακάλυψε ο Φώντας Τσούνης, από ζευγάρια του κουπονιού που έχουν… προηγούμενα. Διαβάστε τις προτάσεις του και όλα τα στοιχεία σε ένα δισέλιδο.

Ο Γιώργος Χαϊκάλης βρήκε τις επιδόσεις της Μαγιόρκα στο β’ γύρο των τελευταίων σεζόν και προειδοποιεί, ενόψει του αγώνα με την Μπιλμπάο.

Επίσης, διαβάστε δύο μεγάλα αφιερώματα στα πρωταθλήματα της Α’ Σουηδίας και της Β’ Νορβηγίας που κάνουν πρεμιέρα αυτό το Σαββατοκύριακο, όλο το παρασκήνιο στην Ιταλία από τον Ναπολιτάνο και τα καλύτερα στατιστικά, από το KING BEST.

Μην χάσετε την King Bet που κυκλοφορεί την Πέμπτη, με τις κορυφαίες υπογραφές για το Στοίχημα και την πληρέστερη ενημέρωση.

Σχόλια

Δημοφιλείς αναρτήσεις