King Bet Μ. Τετάρτη 15 Απριλίου 2009


Μην χάσετε στην King Bet της Μεγάλης Τετάρτης:

Οι αναλύσεις για όλες τους αγώνες μέχρι και τη Δευτέρα του Πάσχα, συμπεριλαμβανομένων και των «εκτός κουπονιού» πρωταθλημάτων.

Πλήρη και λεπτομερή στοιχεία για τους δύο επαναληπτικούς του Τσάμπιονς Λιγκ, αλλά και για τους τέσσερις αγώνες στο OYEΦA.

Ο Θοδωρής Χαρόπουλος μάς μεταφέρει στη μακρινή Φινλανδία με τον τελικό του Λιγκ Καπ, αλλά και την πρώτη αγωνιστική του πρωταθλήματος, το οποίο συνοδεύεται από ένα χρηστικό και πλήρες αφιέρωμα.

Οι δυο ημιτελικοί του Κυπέλλου στο «Γουέμπλεϊ» ξεχωρίζουν από το πρόγραμμα του Σαββατοκύριακου στην Αγγλία. Σημαντικά παιχνίδια υπάρχουν όμως και στην Πρέμιερ, ειδικά στη μάχη για την παραμονή στην κατηγορία. Ο Χρήστος Σωτηρακόπουλος «βγάζει» σημεία.

Ενημερωθείτε για το παρασκήνιο της επίσκεψης του Κρίστοφ Ντάουμ στη Στουτγάρδη και την κατασκοπεία της πρώην του ομάδας, όπως μας τη μεταφέρει ο Γιώργος Βαβρίτσας.

Σταθερός, ακλόνητος, αγέρωχος στο πόστο του ο Cool, που δεν καταλαβαίνει ούτε από... αργίες ούτε από οβελίες.

Μην παραλείψετε να διαβάστε την... κλασική Κυριακή του Πάσχα, όπως θα τη ζήσει ο Τόλης Χριστοφοράκης.

Τα τελευταία νέα από τον κόσμο του μπάσκετ και ασφαλώς από την προτελευταία αγωνιστική του ελληνικού πρωταθλήματος.

Ιδιαίτερα και πολύτιμα στατιστικά, αγαπημένες στήλες και όλα εκείνα τα απαραίτητα στοιχεία για την καλύτερη μελέτη, στην King Bet της Μεγάλης Τετάρτης! Και μην ξεχνάτε, το επόμενο ραντεβού με την King Bet, την Τρίτη 21 Απριλίου.

Σχόλια

Δημοφιλείς αναρτήσεις