KING ΒΕΤ Παρασκευής 1 Οκτωβρίου

ΤΟ ΦΡΕΝΟ στην πορεία της Τσέλσι είχε όντως θαλασσί αποχρώσεις και ερχόταν από το Μάντσεστερ (ήττα την περασμένη εβδομάδα από τη φιλόδοξη Σίτι), όμως και οι άλλοι βασικοί διεκδικητές του τίτλου στην Πρέμιερ άφησαν βαθμούς, απέναντι μάλιστα σε υποδεέστερους αντιπάλους. Μία εκ των διεκδικητών, η Αρσεναλ, αποτελεί τη μεθαυριανή αντίπαλο της πρωταθλήτριας Αγγλίας, η οποία μετά από 6 αγωνιστικές έχει διαφορά τερμάτων 21-2!


ΤΟ ΝΤΕΡΜΠΙ ΝΤ’ ΙΤΑΛΙΑ το λεγόμενο, διεξάγεται στο Μιλάνο ανάμεσα στην Ιντερ και τη Γιουβέντους, ομάδες που απέχουν τρεις βαθμούς αλλά και οκτώ θέσεις στην κατάταξη έπειτα από τις 5 πρώτες αγωνιστικές του Καμπιονάτο. Σχετικά υψηλή η απόδοση της νίκης της Μάιντζ με αντίπαλο την τέταρτη Χόφενχαϊμ, με την ιδιαιτερότητα του αγώνα να έγκειται στη γνωριμία των δύο προπονητών, Τούχελ και Ράγκνικ. Ο δεύτερος μύησε στα μυστικά του επαγγέλματος τον πρώτο και πρωτοπόρο αυτήν τη στιγμή στην Μπουντεσλίγκα τεχνικό της Μάιντζ -6 νίκες σε 6 αγωνιστικές, με διπλά σε Βόλφσμπουργκ, Βρέμη και Μόναχο- από την κοινή τους θητεία στη Στουτγάρδη.



ΤΟ ΔΙΚΟ ΜΑΣ ΠΑΟΚ-ΑΡΗΣ ξεχωρίζει από το πρόγραμμα της πέμπτης αγωνιστικής της Σούπερ Λιγκ, με τους οπαδούς των δύο ομάδων να είναι διατεθειμένοι να ξεχάσουν όλες τις γκέλες μέχρι τώρα, αρκεί να έρθει η νίκη με τον… μισητό αντίπαλο. Εντός έδρας αποστολές για Μπαρτσελόνα, Ρεάλ Μαδρίτης, αλλά και την πρωτοπόρο στην Πριμέρα Βαλένθια, συνάντηση «διαμαρτυρόμενων» ανάμεσα στη Χαρτς και την αφιονισμένη Ρέιντζερς στην πρωτεύουσα της Σκωτίας. Αναλύσεις, νέα, εκτιμήσεις και στατιστικά και οι αγαπημένες σας στήλες στην King Bet της Παρασκευής!

Σχόλια

Δημοφιλείς αναρτήσεις