KING ΒΕΤ Παρασκευής 8 Οκτωβρίου

ΣΕ ΤΕΣΣΕΡΙΣ μέρες θα γνωρίζουμε αν η Εθνική μας ομάδα έχει τα φόντα να πρωταγωνιστήσει στον 6ο προκριματικό όμιλο του EURO 2012. Κι αν το ματς με τη Λεττονία θεωρείται (και είναι) σχετικά εύκολο, δεν συμβαίνει το ίδιο και με την αναμέτρηση της Τρίτης κόντρα στο Ισραήλ. Ας τα πάρουμε όμως με χρονική σειρά.


ΣΤΟ ΦΑΛΗΡΟ οι Ελληνες διεθνείς έχουν την… υποχρέωση να πετύχουν την πρώτη τους νίκη και να μπουν – έστω και για μία μέρα- επικεφαλής στον όμιλο, καθώς ο αγώνας του Ισραήλ με την Κροατία θα διεξαχθεί το Σάββατο. Ο Σάντος και οι παίκτες μας δηλώνουν έτοιμοι για τον αγώνα, περιμένουν την ανταπόκριση του κόσμου, αλλά κι ο κόσμος περιμένει από αυτούς να δείξουν τον καλό τους εαυτό, σίγουρα πάντως καλύτερο απ’ ό,τι στα προηγούμενα ματς με Γεωργία και Κροατία.



ΑΡΚΕΤΑ σημαντικά παιχνίδια διεξάγονται σε όλους τους ομίλους. Ξεχωρίζουν το Γερμανία – Τουρκία (με την παρουσία πολλών Τούρκων στις εξέδρες του «Ολίμπια Στάντιον» στο Βερολίνο), το Ιρλανδία – Ρωσία, το Γαλλία – Ρουμανία, το Πορτογαλία – Δανία, το Τσεχία – Σκωτία. Τέλος, η Κύπρος υποδέχεται τη Νορβηγία, με στόχο να αποδείξει ότι εκείνο το απίθανο 4-4 με την Πορτογαλία δεν ήταν… πυροτέχνημα.



ΕΚΤΟΣ από τις Εθνικές ομάδες, στο κουπόνι θα βρείτε και αγώνες από τη δική μας Φούτμπολ Λιγκ, τις μικρές κατηγορίες της Αγγλίας, τη Β’ Ιταλίας, τη Β’ Ισπανίας, τη Β’ Νορβηγίας, ενώ συνεχίζονται κανονικά τα πρωταθλήματα στη Λατινική Αμερική και το MLS. Πλήρης ενημέρωση για όλους τους αγώνες στην King Bet που κυκλοφορεί.



Καλή επιτυχία στις επιλογές σας.

Σχόλια

Δημοφιλείς αναρτήσεις