KING ΒΕΤ Τρίτης 12 Oκτωβρίου

ΛΙΓΟ η καλή εμφάνιση, λίγο η πρώτη νίκη και πολύ περισσότερο η διάθεση που έδειξαν οι διεθνείς μας ποδοσφαιριστές την Παρασκευή έφεραν τα χαμόγελα στο αντιπροσωπευτικό μας συγκρότημα. Το 1-0 επί της Λεττονίας ήταν η παρθενική επιτυχία της Εθνικής μας σ’ αυτή την προκριματική φάση, αλλά για να… πιάσει τόπο θα πρέπει να συνεχιστεί με νέο τρίποντο, αυτή τη φορά επί του επικίνδυνου Ισραήλ. Γνωστές και σημαντικές οι απουσίες των Τοροσίδη και Τζιόλη, ωστόσο Σάντος και παίκτες δηλώνουν πανέτοιμοι να κλείσουν το 2010 με μια επιτυχία που θα φέρει την Ελλάδα στην πρώτη θέση του 6ου ομίλου.


Η 4η ΑΓΩΝΙΣΤΙΚΗ των προκριματικών περιλαμβάνει και άλλα σημαντικά ματς σε όλους τους ομίλους. Στον 1ο όμιλο συγκρούονται το Βέλγιο με την Αυστρία, στον 2ο η ΠΓΔΜ με τη Ρωσία, στον 3ο η Ιταλία με τη Σερβία, στον 5ο η Ολλανδία με τη Σουηδία, στον 7ο η Αγγλία με το Μαυροβούνιο, στον 8ο η Δανία με την Κύπρο και στον 9ο η Σκωτία με την Ισπανία, σε αναμετρήσεις που αναμένεται να πέσει το βάρος του παικτικού κοινού, καθώς στα άλλα παιχνίδια τα φαβορί δίνονται σε πολύ χαμηλές τιμές.



ΕΚΤΟΣ από τους αγώνες των Εθνικών ομάδων, αυτό το τριήμερο υπάρχουν και οι ρεβάνς των μπαράζ στο U21, με τις δικές μας Ελπίδες να έχουν πολύ δύσκολο έργο μετά τη βαριά ήττα στην Τσεχία, πολλά φιλικά παιχνίδια, πλήρη αγωνιστική στη Β’ Ιταλίας, Σουνταμερικάνα και αγώνες από Αμερική και Βραζιλία, σε ένα κουπόνι με μεγάλο ενδιαφέρον. Αναλύσεις για όλους τους αγώνες, προτάσεις, στατιστικά και πίνακες, στην King Bet της Τρίτης!

Σχόλια

Δημοφιλείς αναρτήσεις