KING BET Τρίτης 2 Απριλίου 2013


ΕΧΕΤΕ δει το βίντεο της κλήρωσης στη φάση των «8» στο Τσάμπιονς Λιγκ; Δείχνει έναν τύπο ο οποίος την ώρα που έβγαιναν τα μπαλάκια, πάτησε το κουμπί και έτσι αποφεύχθηκε ένα ζευγάρωμα Μπάρτσα – Ρεάλ, για παράδειγμα. Μπορεί όντως η κλήρωση να ήταν… στημένη, αλλά είναι δεδομένο ότι ο κύριος αυτός δεν έκανε καλά τη δουλειά του. Ή, μάλλον, έκανε τη μισή. Γιατί, πιστεύουμε ότι δεν υπάρχει ομάδα που να ικανοποιήθηκε με το αποτέλεσμα. Ηθελε η Μπάγερν απέναντί της τη Γιουβέντους; Μπα. Δεν τα βάζεις εύκολα με Ιταλούς και μάλιστα με μια… Κυρία. Ηθελε η Γιουβέντους την Μπάγερν; Ακόμα κι αν ήθελε, από το περασμένο Σάββατο θα μετάνιωσε, βλέποντας αυτό το εξωπραγματικό 9-2 επί του Αμβούργου. Ηθελε η Παρί Σ.Ζ. την Μπαρτσελόνα; Ε, πρέπει να είναι κάποιος πολύ τρελός για να αναζητήσει τέτοιο… αντάμωμα.



Ούτε όμως η Μπάρτσα θα προτιμούσε την Παρί. Λόγω Ιμπραΐμοβιτς κυρίως. Και απέναντι σε μια ομάδα που έχει υιοθετήσει ιταλικό στυλ παιχνιδιού (ο Αντσελότι «φταίει» για τούτο), δεν περνάς εύκολα βράδια.

ΠΑΜΕ και στα ματς της Τετάρτης. Μπορεί το όνομα της Γαλατάσαραϊ να μην προκαλεί δέος, αλλά ο Μουρίνιο δεν θα ήθελε με τίποτα να βρει στο δρόμο τα δικά του «παιδιά». Τέτοια είναι ο Ντρογκμπά (κυρίως αυτός) και ο Σνέιντερ. Μαζί τους, ο Πορτογάλος έζησε μεγάλες στιγμές στην προπονητική καριέρα του, μάλιστα με τον Ιβοριανό υπάρχει συναισθηματικό δέσιμο από τα χρόνια της Τσέλσι. Αλλά και με τον Ολλανδό, έφτασαν στο θρόνο της Ευρώπης το 2010. Ισως μόνον η Ντόρτμουντ να ένιωσε βολικά στο άκουσμα της αντιπάλου, αλλά πώς να αγνοήσει ο Κλοπ ότι η Μάλαγα μετράει 4 νίκες και 1 ισοπαλία εντός έδρας στη διοργάνωση και μάλιστα μόνο σε ένα ματς παραβιάστηκε η εστία της.

ΚΑΙ ΣΤΟ Γιουρόπα Λιγκ όμως, η 8άδα περιλαμβάνει βαριά ονόματα. Καταρχήν, έχει την περσινή πρωταθλήτρια Ευρώπης, Τσέλσι, την Μπενφίκα που ήρθε από το Τσάμπιονς Λιγκ και την εντυπωσιακή Ρουμπίν που απέκλεισε στους «32» την Ατλέτικο Μαδρίτης. Πάντως, το πιο ανοιχτό ζευγάρι θα αναμετρηθεί στην Πόλη, με τη Φενέρ να υποδέχεται τη Λάτσιο.

ΤΙ ΑΛΛΟ έχουμε το τριήμερο; Αγώνες από Τσάμπιονσιπ, Κόνφερενς, Σκωτία, Κύπελλο Σουηδίας, Δανία, Λιγκ Καπ Πορτογαλίας, Νορβηγία, Λιγκ Καπ Ιαπωνίας και Λιμπερταδόρες. Αλλά και πολύ μπάσκετ, καθώς θα διεξαχθεί η τελευταία αγωνιστική στη φάση των «16» της Ευρωλίγκας. Για όλα αυτά θα ενημερωθείτε λεπτομερώς στις σελίδες που ακολουθούν, ενώ στο www.betradio.com θα ακούσετε πολλές προτάσεις, συμμετέχοντας και με δικά σας μηνύματα. Τα λέμε πάλι την Παρασκευή.

Σχόλια

Δημοφιλείς αναρτήσεις