KING BET Παρασκευής 26 Απριλίου 2013


ΤΟ ΟΝΟΜΑ του δεν συμπεριλαμβάνεται στις μεγαλύτερες «προδοσίες» που έχουν γίνει στο ποδόσφαιρο. Δεν αλλαξοπίστησε, δεν πήγε στον «αιώνιο εχθρό», δεν προκάλεσε. Ωστόσο, η μετακίνησή του δίχασε μια ομάδα και τους φιλάθλους της. Το κάλεσμα της Μάντσεστερ Γιουνάιτεντ το περασμένο καλοκαίρι ήταν πρόκληση για τον Ρόμπιν Φαν Πέρσι. Δύσκολα μπορούσε να πει «όχι». Ο λόγος; Οι φιλοδοξίες που έτρεφε. Οκτώ χρόνια υπηρέτησε τη φανέλα με τα κανόνια, πήρε ένα Κύπελλο, ένα Κομιούνιτι Σιλντ, αλλά το μετάλλιο του πρωταθλητή δεν κοσμούσε την τροπαιοθήκη του σπιτιού του. Και να, με το… καλώς σας βρήκα στους «κόκκινους διαβόλους» κατάφερε να ανέβει στην κορυφή της Πρέμιερ Λιγκ. Και τώρα, έξι μέρες μετά την κατάκτηση του πρωταθλήματος, έχει να ανέβει τον δικό του Γολγοθά. Θα βρεθεί στο σπίτι που έμενε πριν, απέναντι στον προπονητή που τον ανέδειξε και τους φιλάθλους που τον λάτρεψαν και τον αποθέωσαν.



Και μάλιστα, στο πιο κρίσιμο ματς της χρονιάς για την Αρσεναλ, που παίζει τα ρέστα της για να μπει στο Τσάμπιονς Λιγκ της επόμενης σεζόν. Αυτό είναι το κορυφαίο ζευγάρωμα στο κουπόνι του τετραημέρου, εξάλλου η Αγγλία τραβάει τα βλέμματα για μια ακόμα εβδομάδα, καθώς σε Λιγκ 1 και Λιγκ 2 διεξάγεται η τελευταία αγωνιστική (τις λεπτομέρειες έχει ο Αντώνης Λιάσκος, σελ. 16, 22-25), στην Τσάμπιονσιπ η 45η και στην Πρέμιερ Λιγκ η 35η. Καταλαβαίνετε, δηλαδή, πόσο σημαντική είναι αυτή η στροφή.

ΔΥΟ ΠΟΛΕΙΣ έχουν την… τιμητική τους σε Ισπανία και Ιταλία. Η Μαδρίτη και το Τορίνο, αντίστοιχα. Με τα τοπικά ντέρμπι (Ατλέτικο – Ρεάλ και Τορίνο – Γιουβέντους) να κλέβουν την παράσταση στις δύο αυτές χώρες, ενώ στη Γερμανία το ενδιαφέρον έχει επικεντρωθεί στη διεκδίκηση της 4ης προνομιούχου θέσης (τουλάχιστον πέντε ομάδες είναι υποψήφιες). Αναψε η μάχη του τίτλου στην Ολλανδία μετά την γκέλα του Αγιαξ, στη Γαλλία κάτω από την Παρί Σ.Ζ. γίνεται σφαγή, στην Πορτογαλία όλα θα κριθούν σε τρεις εβδομάδες με το clasico Πόρτο – Μπενφίκα, ενώ στην Τουρκία η Γαλατασαράι έχει αγκαλιάσει με το ένα χέρι το τρόπαιο του πρωταθλητή.

Τι ξεχάσαμε; Τους δύο ημιτελικούς στο Κύπελλο Ελλάδος (τον έναν ουσιαστικά, καθώς μόνο το Αστέρας Τρίπολης – ΠΑΟΚ είναι ανοιχτό για το εισιτήριο του τελικού) και το Βέλγιο, όπου η Ζούλτε Βάρεγκεμ έχει βαλθεί να τρελάνει κόσμο. Ο Σταύρος Κολίλας παρουσιάζει (σελ. 11) την ομάδα – θαύμα της σεζόν.

Η KINGBET από σήμερα θα έχει μπέιζμπολ και χόκεϊ (ο Πάνος Κραψίτης περνάει από… σκάνερ τα δύο αυτά αθλήματα και δίνει τις προτάσεις του), μαζί με μπάσκετ, ΚΙΝΟ, ΠΡΟ-ΠΟ, ΛΟΤΤΟ, ΤΖΟΚΕΡ και Ιππόδρομο. Μελετήστε προσεκτικά όλα τα στοιχεία των συντακτών, βάλτε τη δική σας γνώση και έμπνευση και καλή επιτυχία. Τα λέμε τη Μ. Τρίτη με εβδομαδιαίο κουπόνι και τις ρεβάνς σε Τσάμπιονς Λιγκ και Γιουρόπα Λιγκ.

Σχόλια

Δημοφιλείς αναρτήσεις