KING BET Τρίτης 10 Φεβρουαρίου 2015

Πόσα πράγματα μας έμαθε το Σαββατοκύριακο που πέρασε; Πολλά. Και εξαιρετικά χρήσιμα. Ας τα απαριθμήσουμε γρήγορα. Πρώτον, διαπιστώσαμε ότι όταν θέλουμε (ως Ελληνες), μπορούμε να διοργανώσουμε όμορφα ντέρμπι, χωρίς ακρότητες, καφριλίκια και άλλα τέτοια που διώχνουν τον κόσμο από τα γήπεδα. Το ματς της Τούμπας απέδειξε ότι μας έχουν μείνει ψήγματα ποδοσφαιρικού πολιτισμού. Πολύ χρήσιμα για το (εγγύς) μέλλον, μην ξεχνάμε ότι έρχεται και το Παναθηναϊκός – Ολυμπιακός. Είδαμε πόσο κομμένη στα δύο ήταν η Ρεάλ χωρίς τους μαχητές Ράμος, Πέπε και τον δημιουργικό Χάμες. Πιο εύκολη νίκη δεν πρέπει να έχει ξανακάνει η Ατλέτικο απέναντι στη «βασίλισσα». Καταλάβαμε, επίσης, πόσο σημαντικός είναι για τη Σίτι ο Γιάγια Τουρέ. Πάλι έλειψε, πάλι γκέλα, 7 πόντους πίσω από την Τσέλσι.
Θαυμάσαμε, για μια ακόμα φορά, αυτόν τον Χάρι Κέιν της Τότεναμ, που έχει… ντυθεί Μπέιλ και πάνω του μπορεί να χτίσει η Τότεναμ.



Αποθεώσαμε -για πολλοστή φορά- τον Μέσι, που κάτι ό,τι θέλει εδώ και κανά μήνα. Αυτός έχει… παρασύρει και τους συμπαίκτες του, φέρνοντας τη διαφορά στο -1 από τη Ρεάλ. Θέλετε να «πιάσουμε» και στοιχηματικά τα γεγονότα; Είτε εδώ στην εφημερίδα, είτε στο site, είτε στον NovaΣΠΟΡ FM 94,6 (στην εκπομπή της KING BET, Δευτέρα έως Παρασκευή 6-7 μ.μ.), οι συντάκτες πέρασαν πάρα πολλά δυνατά σημεία.

Είναι ο τρόπος προσέγγισης των αγώνων, το ρεπορτάζ, η γνώση τους (ακόμα και η ρέντα τους, αν θέλετε) που οδηγούν σε μεγάλα ποσοστά επιτυχίας. Δεν χρειάζεται να επεκταθούμε, όσοι μας διαβάζουν ξέρουν καλά…

Συνεχίζουμε με ένα μεσοβδόμαδο πρόγραμμα που έχει πολύ… ψωμί. Πλήρεις αγωνιστικές σε Πρέμιερ Λιγκ, Τσάμπιονσιπ, Λιγκ 1 και Λιγκ 2 (όλοι οι «Αγγλοι» συντάκτες βρίσκονταν σε οργασμό παραγωγικότητας χτες), εξ αναβολής αγώνες από Κόνφερενς, Πρέμιερ Σκωτίας, Λιγκ 2 Σκωτίας και πολλά Κύπελλα: Ισπανίας (με Μπάρτσα – Βιγιαρεάλ να ξεχωρίζει), Βελγίου, Γαλλίας, Τουρκίας, Λιγκ Καπ Πορτογαλίας, τις ρεβάνς στο Λιμπερταδόρες για την είσοδο στους ομίλους, συν το Πάρμα – Κιέβο που αναβλήθηκε την Κυριακή.

Για όλα αυτά θα βρείτε πλούσια στοιχεία στην King Bet της Τρίτης, μαζί με το αφιέρωμα στο νέο πρωτάθλημα Αργεντινής των 30 (!) ομάδων που ξεκινά στο τέλος της εβδομάδας και πολύ μπάσκετ, με Ευρωλίγκα και Γιούροκαπ. Καλή επιτυχία σε ό,τι επιλέξετε και τα ξαναλέμε την Παρασκευή.

Σχόλια

Δημοφιλείς αναρτήσεις