KING BET Παρασκευής 20 Φεβρουαρίου 2015

Εντάξει, δεν χορτάσαμε μπάλα στο διήμερο του Τσάμπιονς Λιγκ, αλλά πήραμε την (πρώτη)… δόση μας, καθώς ακολουθεί την άλλη εβδομάδα το δεύτερο… πακέτο. Και τώρα, στροφή στα ευρωπαϊκά πρωταθλήματα. Στα ευρωπαϊκά; Οχι ακριβώς, αφού στο πρόγραμμα θα βρίσκετε πλέον και Ουρουγουάη και Αυστραλία. Το άνοιγμα του ΟΠΑΠ περιελάμβανε πριν από τρεις εβδομάδες τη Γ’ Γερμανίας, τώρα τα δύο πρωταθλήματα που αναφέραμε και έπονται άλλα 6-7 λίαν συντόμως. Εξτρα δουλειά για μας, περισσότερες επιλογές για σας.
Ας δούμε τι έχουμε για το ερχόμενο τετραήμερο. Πρώτα και πάνω από όλα, το Greek clasico. Παναθηναϊκός – Ολυμπιακός το βράδυ της Κυριακής στη Λεωφόρο. Ανεξάρτητα της βαθμολογικής κρισιμότητας του αγώνα, το γόητρο, το πρεστίζ (ή καζούρα, αν θέλετε) παίζουν κυρίαρχο ρόλο σε τέτοια ραντεβού. Γνωστά αυτά. Οπως γνωστό είναι και το τι θέλει κάθε ομάδα στο μεθαυριανό ντέρμπι. Για δύο αποτελέσματα πάει ο Ολυμπιακός, μονόδρομος η νίκη για τον Παναθηναϊκό, ώστε να βάλει «φωτιά» στην κούρσα του τίτλου.



Γιατί, σε μια τέτοια περίπτωση και με τη διαφορά στους τρεις βαθμούς, το ενδιαφέρον θα παραμείνει αμείωτο μέχρι τις αρχές Μαΐου που θα πέσει η αυλαία της φετινής Σούπερ Λίγκας. Εμείς ετοιμάσαμε σήμερα για σας ένα έξτρα αφιέρωμα στο μεγάλο ματς, με πολλά στατιστικά για ειδικά στοιχήματα (σελ. 17), ώστε να είστε απόλυτα έτοιμοι πριν ποντάρετε.

Να πάμε και στις άλλες χώρες; Μετά το διάλειμμα του Κυπέλλου, η Πρέμιερ Λιγκ επιστρέφει στη δράση, με εντός έδρας υποχρεώσεις για τις δύο πρώτες ομάδες (Τσέλσι – Μπέρνλι, Μάντσεστερ Σίτι – Νιούκαστλ), ενώ η Γιουνάιτεντ πάει στην Ουαλία (με τη Σουόνσι), η Αρσεναλ στο νότιο Λονδίνο (με την Κρίσταλ Πάλας) και η Λίβερπουλ στο Σαουθάμπτον. Στην Μπουντεσλίγκα ξεχωρίζει το αποψινό Στουτγάρδη – Ντόρτμουντ, στην Ισπανία η Μπαρτσελόνα θα έχει την ευκαιρία να περάσει στην κορυφή νικώντας αύριο τη Μάλαγα, καθώς η πρωτοπόρος Ρεάλ ταξιδεύει την Κυριακή στο Ελτσε, στην Ιταλία η 24η αγωνιστική ανοίγει με το Γιουβέντους – Αταλάντα, υπάρχει και το τοπικό ντέρμπι Σαμπντόρια – Τζένοα, ενώ η Ρόμα (των 5 ισοπαλιών στα 6 τελευταία) ανεβαίνει στο βορρά για να αντιμετωπίσει τη Βερόνα.

Τέλος, στη Γαλλία, από τις τρεις πρώτες ομάδες οι δύο παίζουν εντός (Λυών – Ναντ και Παρί Σ.Ζ. – Τουλούζ), με τη Μαρσέιγ να δοκιμάζεται στο «Ζοφρουά Γκισάρ» απέναντι στη Σεντ Ετιέν. Δεν προλάβαμε να πούμε τίποτα για Ουρουγουάη, Αυστραλία και Oscar. Ουδέν πρόβλημα. Τα γράφουν με… πάσα ακρίβεια οι συνάδελφοι στις «μέσα» σελίδες. Καλή επιτυχία σε ό,τι επιλέξετε και τα ξαναλέμε την Τρίτη. Να περάσετε όσο πιο όμορφα μπορείτε το τριήμερο.

Σχόλια

Δημοφιλείς αναρτήσεις