KING BET Παρασκευή 17 Ιουνίου 2016

Θα συμφωνήσουμε σε κάτι: Εχουν μπει πολύ λίγα (συγκριτικά με ό,τι περιμέναμε) γκολ σε τούτο το EURO. Ας συμφωνήσουμε όμως και σε κάτι άλλο: Το θέαμα δεν είναι κακό. Ισα ίσα, οι περισσότεροι αγώνες είχαν ρυθμό, ένταση, πάθος, φάσεις, άσχετα αν η μπάλα δεν μπήκε πολλές φορές στο πλεκτό. Η χαρά των underάκηδων. Ωστόσο, οι στατιστικολόγοι ισχυρίζονται ότι στον τελικό απολογισμό η απόκλιση ανάμεσα στα under και τα over θα είναι μικρή. Αν τους πιστέψουμε, έρχεται η ώρα των overάκηδων…
Δέκα ματς έχουμε μπροστά μας για το ερχόμενο τετραήμερο. Τα 6 (σήμερα και αύριο) αφορούν τη 2η αγωνιστική των ομίλων, τα άλλα 4 (Κυριακή και Δευτέρα) την 3η αγωνιστική. Αρα, πολλά θα κριθούν τώρα. Ολες οι ομάδες ξέρουν πλέον τι θέλουν, το ζητούμενο είναι να βρουν τον τρόπο να το πάρουν. Και από τη στιγμή που μόνον 8 από τις 24 δεν θα συνεχίσουν στα νοκ άουτ, καταλαβαίνετε ότι η πρόκριση θα παιχτεί στις λεπτομέρειες.



Επιδιώκοντας να αναλύσουμε τα στοιχηματικά πεπραγμένα των 7 πρώτων ημερών, πρέπει να σταθούμε περισσότερο στα ματς της Τρίτης, διότι μέχρι εκείνη τη στιγμή, τα φαβορί είχαν επιβεβαιωθεί σε ποσοστό άνω του 70%. Είχαμε, λοιπόν, πρώτα το Αυστρία – Ουγγαρία 0-2 σε απόδοση 5.00 (!) και κατόπιν το Πορτογαλία – Ισλανδία 1-1 σε απόδοση 3.40. Εξαιρετική βραδιά για όσους κυνηγάνε τα αουτσάιντερ.

Στο σημερινό φύλλο, συνεχίζουμε στον ίδιο… δρόμο που χαράξαμε από την πρώτη μέρα της διοργάνωσης. Με πλήρη ρεπορτάζ, προτάσεις, πίνακες και ειδικά στοιχήματα για τα 10 ματς του EURO, αρχής γενομένης από τα σημερινά, όπου η εντυπωσιακή (στην πρεμιέρα της) Ιταλία συγκρούεται με τη Σουηδία, η Τσεχία διεκδικεί τους πρώτους βαθμούς της απέναντι στην Κροατία, ενώ η Ισπανία αναμένεται να σφραγίσει την πρόκρισή της, καθώς η Τουρκία δεν δείχνει ικανή να της σταθεί εμπόδιο. Αύριο, Βέλγιο – Ιρλανδία, Ισλανδία – Ουγγαρία, Πορτογαλία – Αυστρία για να κλείσει η 2η αγωνιστική των ομίλων, ενώ Κυριακή και Δευτέρα ξεκαθαρίζει η κατάσταση στους τρεις πρώτους ομίλους, με Ελβετία – Γαλλία, Ρουμανία – Αλβανία, Ρωσία – Ουαλία και Σλοβακία – Αγγλία.

Πάμε και στο Κόπα Αμέρικα που έφτασε στην προημιτελική φάση. Το ένα ματς το παρουσιάσαμε την Τρίτη, σήμερα έχουμε Περού – Κολομβία, Αργεντινή – Βενεζουέλα και Μεξικό – Χιλή, πολύ ενδιαφέροντα ζευγάρια. Οι… λατινογενείς συντάκτες της εφημερίδας σάς μεταφέρουν το ρεπορτάζ και τον παλμό από τα γήπεδα των Ηνωμένων Πολιτειών. Επίσης, έχουμε πολλά πρωταθλήματα σε εξέλιξη, το μπαράζ για την άνοδο από τη Β’ Ισπανίας, μπάσκετ, ιππόδρομο, Λόττο, Τζόκερ, ΠΡΟ-ΠΟ, τη στήλη του FIGHT CLUB και πολλά άλλα. Και μην ανησυχείτε για τον καύσωνα που έρχεται στη χώρα μας. Σας δίνουμε τη λύση μέσω του εξωφύλλου… Καλή τύχη στις επιλογές σας και τα ξαναλέμε την Τρίτη.

Σχόλια

Δημοφιλείς αναρτήσεις