KING BET Τρίτης 28 Ιουνίου 2016

Αναλύσεις επί αναλύσεων, κριτική σε όλους τους τόνους, εκατομμύρια ποσταρίσματα. Τελικά, έχει πολλή πλάκα να παρακολουθείς μια τόσο μεγάλη διοργάνωση μαζί με τους διαδικτυακούς φίλους (σου). Διαβάζεις απίστευτες ατάκες, γελάς, οργίζεσαι, συμφωνείς ή διαφωνείς, το σίγουρο είναι ότι σου δημιουργούνται πολλά συναισθήματα. Και για όσους ισχυρίζονται ότι «δεν βλέπουμε καλό ποδόσφαιρο σε τούτο το EURO» (το λένε και ορισμένοι εδώ στην KING BET), απλώς θα τους πούμε ότι μια χαρά μπάλα βλέπουμε, σχεδόν όλοι οι αγώνες έχουν ρυθμό, ένταση, ωραίες φάσεις και αγωνία μέχρι το τελευταίο σφύριγμα. Ξεχάσαμε ήδη 2-3 ματς που μας κούρασαν, θα θυμόμαστε όμως πολλά που μας καθήλωσαν στην τηλεόραση.
Το EURO κάνει το δεύτερο… διάλειμμά του σήμερα και αύριο, δίνοντάς μας την ευκαιρία να ανασυνταχθούμε ενόψει της προημιτελικής φάσης που ξεκινάει την Πέμπτη και ολοκληρώνεται την Κυριακή. Ενας αγώνας κάθε μέρα.



Τέλος στις… 8ωρες βάρδιες που κάναμε από τις 10 Ιουνίου. Ο καναπές μας… βούλιαξε, πήραμε κιλά, ήπιαμε πολλά καφάσια μπύρα, είδαμε φίλους, το ευχαριστηθήκαμε. Από δω και πέρα, ένα ματς στις 10 το βράδυ. Με Πολωνία – Πορτογαλία ανοίγουν τα προημιτελικά. Γιάννης Αλυσανδράτος και Γιώργος Πετρίδης  σας δίνουν το πλήρες ρεπορτάζ για την αναμέτρηση της Πέμπτης, με πολλά στατιστικά στοιχεία και ειδικά στοιχήματα. Πάντως, η δουλειά του κρίνεται ιδιαιτέρως εύκολη. Τι να πουν και οι συνάδελφοί τους που επιφορτίστηκαν τους αγώνες σε Τσάμπιονς Λιγκ και Γιουρόπα Λιγκ. Εχετε ξανακούσει την Μπόκελτζ Κότορ; Την Κόνναχς Κ. Νόμαντς; Τη Ζάρια Μπάλτι; Οχι μόνο θα τις ακούτε από σήμερα, αλλά θα μαθαίνετε και τι… καπνό φουμάρουν. Ο 1ος προκριματικός γύρος των ευρωπαϊκών διοργανώσεων ξεκινά και είναι ευκαιρία να πλουτίσετε τις γεωγραφικές/ποδοσφαιρικές γνώσεις σας…

Πενήντα δύο ευρωπαϊκά ματς περιλαμβάνονται στο κουπόνι του τριημέρου. Από τα Νησιά Φερόε μέχρι τη Μάλτα και από το Γιβραλτάρ μέχρι το Καζακστάν. Εκατόν τέσσερις ομάδες ανοίγουν το χορό της σεζόν 2016-17, με στόχο να φτάσουν όσο πιο μακριά μπορούν. Ανάμεσά τους και δύο εκπρόσωποι της Κύπρου στο Γιουρόπα. Η Ομόνοια που παίζει εκτός με την Μπάναντς της Αρμενίας, και η ΑΕΚ Λάρνακας που υποδέχεται τη Φογκόρε/Φαλσιάνο από το Σαν Μαρίνο. Λογικά, και οι δύο δεν θα έχουν πρόβλημα να θέσουν βάσεις πρόκρισης.

Από τα υπόλοιπα… μέτωπα του κουπονιού, σημειώστε τη νέα εμβόλιμη (έχουν χάσει το… μέτρημα) αγωνιστική σε Α’ και Β’ Βραζιλίας (ο Τάσος Χαλκιόπουλος από το Σαλβαντόρ μας δήλωσε ότι ξενύχτησε για να δει τα ματς και να βγάλει το ρεπορτάζ, αλλά μας… μπέρδεψε με τη διαφορά της ώρας), τη Β’ Νορβηγίας, τη Φινλανδία, το Περού (καλωσορίζουμε στην παρέα της KINGBET τον Χρήστο Γώγουλο που μένει μόνιμα στη Λίμα και συστήνεται σήμερα στο αναγνωστικό κοινό), τη Ν. Κορέα, ενώ θα βρείτε αναλύσεις και για Κύπελλο Αμερικής, Κύπελλο Κίνας.

Αυτά ως μια πρώτη γεύση για τους αγώνες του τριημέρου. Θα τα ξαναπούμε την Παρασκευή με τους τρεις προημιτελικούς του EURO και με όλη την αγωνιστική δράση του γουικέντ. Καλή τύχη στις επιλογές σας.

Σχόλια

Δημοφιλείς αναρτήσεις