KING BET Παρασκευής 23 Φεβρουαρίου 2018

Το δευτεριάτικο 1-0 από τη γειτόνισσα Γουίγκαν ήταν η τρίτη φετινή ήττα της Μάντσεστερ Σίτι σε 42 αγώνες, και η πρώτη που δεν σκόραρε. Το Κύπελλο διαγράφηκε από τους στόχους της και τώρα ετοιμάζεται για τον τελικό του Λιγκ Καπ με την Αρσεναλ. Οι 13 τελευταίες συγκρούσεις τους είχαν τουλάχιστον δύο γκολ (9 over), ενώ οι δύο ομάδες θα συναντηθούν ξανά την Πέμπτη στον αγώνα που θα έδιναν για την τρέχουσα αγωνιστική του πρωταθλήματος.
Δύο ώρες πριν από την έναρξη του κυριακάτικου τελικού στο «Γουέμπλεϊ», οι Μάντσεστερ Γιουνάιτεντ και Τσέλσι θα συναντηθούν στο «Ολντ Τράφορντ» για το πρωτάθλημα. Οι 10 από τις 12 τελευταίες συγκρούσεις τους συνοδεύτηκαν από under. Ο Μουρίνιο έχει τρεις νίκες και τρεις ήττες απέναντι στην Τσέλσι. Ως γηπεδούχος όμως έχει δύο νίκες, 2-0 ως προπονητής της Γιουνάιτεντ και 2-1 ως τεχνικός της Ιντερ. Και τις 4 φορές που αντιμετώπισε τους «μπλε» την τελευταία διετία που βρίσκεται στο Μάντσεστερ, εμφανίστηκε No Goal.



Εξι νίκες και μία ήττα για τον Ολυμπιακό στις 7 τελευταίες συναντήσεις του με τον ΠΑΟΚ, ο οποίος έρχεται από 15 επιτυχίες σε πρωτάθλημα και Κύπελλο. Μόνο στη μία από τις οκτώ τελευταίες συναντήσεις τους σκόραραν και οι δύο. Το under συνόδεψε τις 10 τελευταίες εντός έδρας αναμετρήσεις πρωταθλήματος του Ατρομήτου με την ΑΕΚ. Τελευταία ήττα των «κιτρινόμαυρων» στη Σούπερ Λίγκα ήταν στον πρώτο γύρο από τους Περιστεριώτες (0-1).

Γιουβέντους και Αταλάντα συναντήθηκαν πριν από 25 μέρες στον πρώτο αγώνα για τα ημιτελικά του Κυπέλλου, όταν η Γιούβε νίκησε 1-0 στο Μπέργκαμο. Η ρεβάνς θα γίνει την Τετάρτη, όμως θα προηγηθεί ο μεταξύ τους αγώνας για το πρωτάθλημα την Κυριακή. Η πρωταθλήτρια είναι αήττητη από την αντίπαλό της εδώ και 23 αγώνες (19 νίκες). Η πρωτοπόρος Νάπολι αγωνίζεται στο Κάλιαρι, απέναντι στην οποία πέτυχε τουλάχιστον τρία γκολ σε κάθε μία από τις έξι τελευταίες συναντήσεις τους (5 νίκες).

Γειτονικό παραδοσιακό ντέρμπι στη Γαλλία ανάμεσα στην 4η Λυών και την 11η Σεντ Ετιέν. Το εκτός έδρας 5-0 της Λυών στον πρώτο γύρο είναι η μεγαλύτερη νίκη της στην ιστορία των αγώνων της με τους «πράσινους», όμως αυτήν τη στιγμή έχει το χειρότερο σερί στο πρωτάθλημα μαζί με τη 18η Αμιάν: τρεις ήττες και μία ισοπαλία. Το πρόγραμμα του Σαμπιονά θα κλείσει με το άλλο μεγάλο ντέρμπι, αυτό του Παρισιού και της Μασσαλίας, με τη Μαρσέιγ να έχει να νικήσει την Παρί Σεν Ζερμέν από το 2011 (15 ματς).

Σχόλια

Δημοφιλείς αναρτήσεις