KING BET Παρασκευής 2 Φεβρουαρίου 2018

Ο Φεβρουάριος είναι ο μήνας που είχαμε σημαδέψει στο πρόγραμμα της Σούπερ Λίγκας. Σε διάστημα 29 ημερών ο Ολυμπιακός θα αντιμετωπίσει διαδοχικά, και αρχής γενομένης από την Κυριακή, την 3η ΑΕΚ, τον 4ο Ατρόμητο, τον 6ο Πανιώνιο, τον 1ο ΠΑΟΚ, για να κλείσει με το ντέρμπι με τον 8ο Παναθηναϊκό. Την Τετάρτη που μας έρχεται έχει και τον εκτός έδρας επαναληπτικό με την ΑΕΚ για το Κύπελλο. Αυτήν την αγωνιστική ο πρωτοπόρος ΠΑΟΚ αγωνίζεται στα Γιάννενα και ο 4ος Ατρόμητος στη Λαμία.
Η τελευταία στην Μπουντεσλίγκα Κολωνία δεν νίκησε την Αουγκσμπουργκ την περασμένη εβδομάδα (1-1), παρέμεινε όμως για τέταρτη διαδοχική αγωνιστική αήττητη. Παίζει ξανά εντός, απόψε με την Ντόρτμουντ, από την οποία δεν έχασε τις τρεις τελευταίες φορές που τη φιλοξένησε: δύο νίκες με 2-1, μία ισοπαλία πέρσι με 1-1.



Η Μπορούσια νίκησε μόνο στη μία από τις έξι πιο πρόσφατες εκτός έδρας υποχρεώσεις της στην Μπουντεσλίγκα.

Οι συμπολίτισσες Εσπανιόλ και Μπαρτσελόνα συναντιούνται δέκα μέρες (την Κυριακή) μετά τον επαναληπτικό προημιτελικό του Κυπέλλου, στον οποίον η Μπάρσα νίκησε 2-0 και κάλυψε το εις βάρος της 1-0 του πρώτου αγώνα. Η πρωτοπόρος της Πριμέρα βρίσκεται πλέον εν μέσω των υποχρεώσεών της στα ημιτελικά του Κυπέλλου (χθες υποδέχθηκε τη Βαλένθια, την Πέμπτη δίνει τη ρεβάνς στο «Μεστάγια»).

Η Ρεάλ Μαδρίτης αγωνίζεται αύριο στη Βαλένθια με τη Λεβάντε, επί της οποίας έχει 4 σερί εκτός έδρας νίκες, με τον Ρονάλντο να σκοράρει σε όλες. Την Κυριακή το βράδυ η δεύτερη Ατλέτικο φιλοξενεί την τρίτη Βαλένθια, τρέχοντας αήττητο έξι αγώνων εναντίον της.

Στην έδρα της ουραγού Μπενεβέντο αγωνίζεται η πρωτοπόρος του Καμπιονάτο Νάπολι, τη 14η Σασουόλο υποδέχεται η δεύτερη Γιουβέντους, η οποία κράτησε ανέπαφη την εστία της στους 11 από τους 15 πιο πρόσφατους εντός έδρας αγώνες πρωταθλήματος.

Στη Γαλλία, η Παρί Σεν Ζερμέν ταξιδεύει στο Λιλ, εκεί από όπου έφυγε με το 1-0 στις τρεις πιο πρόσφατες συγκρούσεις τους. Το πρόγραμμα κλείνει με το Μονακό - Λυών την Κυριακή το βράδυ, δέκα μέρες μετά το 2-3 στην ίδια έδρα για το Κύπελλο.

Πρώτη αγωνιστική σε Κολομβία και Χιλή, νέα ενότητα στατιστικών με βάση τα over (σελ. 5), ενώ μαζί μας από σήμερα βρίσκoνται ο Αγνωστος Χ (σελ. 67) και ο Μπουκ Νομικάριος (σελ.88).

Στο παρόν φύλλο θα βρείτε όμως και το καθιερωμένο ραντεβού μας με τον Μπιλ Τσιώλη για τον ετήσιο… παροξυσμό των Αμερικανών, το Super Bowl που διεξάγεται τα ξημερώματα της Δευτέρας (σελ. 17).

Σχόλια

Δημοφιλείς αναρτήσεις