KING BET Τρίτης 12 Ιουνίου 2018

Την Πέμπτη ξεκινά το 21ο Παγκόσμιο Κύπελλο ποδοσφαίρου. Ο πρώτος αγώνας διεξάγεται στη Μόσχα, στο «Λουζνίκι», εκεί που θα γίνει και ο τελικός στις 15 Ιουλίου. Αντίπαλοι είναι η διοργανώτρια και αμφιλεγόμενη αγωνιστικά Ρωσία με την τελευταία επιλογή των μπουκ για να σηκώσει το τρόπαιο, Σαουδική Αραβία. Στις σελίδες 14-15 θα βρείτε ένα γεμάτο ρεπορτάζ για τις δύο ομάδες, εμπλουτισμένο με info, αποστολές, ενδεκάδες, συστήματα και ειδικά για τον αγώνα. Στο Νενικήκαμεν του Στέφανου Κλιάφα (σελ. 45) θα φρεσκάρετε τη μνήμη σας για το τι συνέβη στις 20 προηγούμενες πρεμιέρες του τουρνουά.
Η Ιαπωνία και η Πολωνία, ομάδες του 8ου ομίλου που ξεκινά την άλλη Τρίτη, είναι οι μόνες ομάδες που δεν έχουν ολοκληρώσει τα φιλικά τους παιχνίδια. Η πρώτη παίζει στην Αυστρία (Ινσμπρουκ) με την Παραγουάη, η δεύτερη εντός έδρας, στη Βαρσοβία, με τη Λιθουανία.



Η 12η αγωνιστική στη Βραζιλία είναι η τελευταία πριν από τη μηνιαία διακοπή για το Μουντιάλ. Η πρωτοπόρος Φλαμένγκο αντιμετωπίζει εκτός έδρας την Παλμέιρας, την οποία έχει να κερδίσει εδώ και 7 αγώνες. Οι 8 από τις 9 πιο πρόσφατες μεταξύ τους μονομαχίες είχαν γκολ και από τις δύο ομάδες. Η δυναμική Σπορτ Ρεσίφε υποδέχεται την Γκρέμιο, την οποία νίκησε τις τρεις τελευταίες φορές που τη φιλοξένησε.

Στη Φινλανδία οι ποδοσφαιριστές δεν θα ευχαριστηθούν όσο θα ήθελαν το Μουντιάλ, μιας και θα αγωνίζονται και οι ίδιοι σε κάποιες ώρες που όλοι θα ασχολούμαστε με τα ματς που γίνονται δίπλα (Ρωσία). Σήμερα ωστόσο θα ασχοληθούμε και εμείς μαζί τους. Οι 5 σερί νίκες της Ελσίνκι την εκτόξευσαν στο +10 από τη δεύτερη Κούοπιο και την τρίτη Ρόβανιεμι. Και οι τρεις τους αγωνίζονται εντός έδρας στη σημερινή 13η αγωνιστική. Το 2-1 της Ιλβες επί της Κούοπιο στον πρώτο γύρο πριν από δύο μήνες ήταν η 12η διαδοχική νίκη της επί της «Κουπς». Εντεκα ματς (8 νίκες) χωρίς ήττα είναι η Ελσίνκι από την πρωταθλήτρια του 2016, Μάριεχαμν.

Η φάση των «16» στο Κύπελλο Νορβηγίας περιλαμβάνει 6 αγώνες, μιας και Ρόζενμποργκ και Λίλεστρομ έχουν ήδη προκριθεί στα προημιτελικά. Εφτά ομάδες της Α’, τρεις της Β’ και δύο της Γ’ (Χοντ, Μπρίνε) αγωνίζονται στα ματς που διεξάγονται αύριο και μεθαύριο.

Η King Βet θα κυκλοφορήσει ξανά την Πέμπτη, ημέρα που ξεκινά και το Μουντιάλ. Μαζί με την King Bet θα βρείτε το 96σελιδο περιοδικό για το Παγκόσμιο Κύπελλο, με την παρουσίαση και τις επιδόσεις των ομάδων, ρόστερ, 11άδες, άρθρα, κουίζ, αλλά και απόψεις 32 ανθρώπων από κάθε χώρα που συμμετέχει!

Σχόλια

Δημοφιλείς αναρτήσεις