KING BET Πέμπτης 14 Ιουνίου 2018

Σήμερα στις 18:00 ξεκινά το πρώτο ματς του 21ου Παγκοσμίου Κυπέλλου: η γηπεδούχος Ρωσία συναντά τη Σαουδική Αραβία. Το πάρτι θα αρχίσει να φουντώνει από αύριο Παρασκευή. Ξεκίνημα στις 15:00 με τον Σαλάχ, τον Ουάρντα και τα άλλα παιδιά απέναντι στον Σουάρες. Συνέχεια στις 18:00 με το ματς που δεν θα χάσει με τίποτα ο Γαρίδης -όπως μας πληροφορεί ο ίδιος στη σελίδα 7 του περιοδικού- το Μαρόκο-Ιράν. Και κλείσιμο στις 21:00 με τον Κριστιάνο Ρονάλντο εναντίον των φίλων του, όπως εύστοχα το θέτει ο Πετρίδης στην ερώτηση «σε ποιο ματς της φάσης των ομίλων θα πήγαινες». Και χωρίς να έχει… υποψιαστεί και τη χθεσινή «βόμβα» με την απόλυση του Λοπετέγι.
Οσοι δεν εργάζεστε το Σάββατο, είναι η μέρα σας. Τέσσερις αγώνες, με Γκριζμάν για μεσημεριανό, Μέσι για απογευματινό και Νέιμαρ για βραδινό (το πλήρες πρόγραμμα στο τηλεοπτικό πρόγραμμα αριστερά).



Και από την Κυριακή 17 Ιουνίου μέχρι την άλλη Κυριακή 24 Ιουνίου, θα μπούμε σε μια όμορφη ποδοσφαιρική ρουτίνα: τρεις αγώνες καθημερινά, ο πρώτος στις 15:00, ο δεύτερος στις 18:00, ο τρίτος στις 21:00.

Στην King Bet, κάθε αγώνας του τουρνουά αναλύεται σε ένα ξεχωριστό δισέλιδο. Σε αυτό μπορείτε να δείτε τη διάταξη της ομάδας και την πιθανή ενδεκάδα μέσα από ολόκληρη την αποστολή της. Τα info προσφέρουν πολύτιμα στοιχεία για τις αγωνιστικές της συνήθειες, ενώ οι αποδόσεις είναι στην πρώτη γραμμή για άμεση εύρεση της επιλογής σας.

Η ειδική 96σελιδη έκδοση για το Παγκόσμιο Κύπελλο που συνοδεύει το σημερινό φύλλο θα σας χρησιμεύσει και στις 32 μέρες της διοργάνωσης. Μεταξύ άλλων, θα βρείτε τα στατιστικά των ομάδων στα επίσημα παιχνίδια τους την τελευταία τετραετία: σε ποιο διάστημα σκόραρε περισσότερο, ποιο ημίχρονο/τελικό της «βγήκε», πόσα γκολ έβαλε σε κάθε ημίχρονο, τι έγινε όταν προηγήθηκε, τι έγινε όταν δέχτηκε πρώτη γκολ.

Μην παραλείψετε να ρίξετε μια ματιά στις απόψεις των 32 ανθρώπων από τις 32 χώρες του Μουντιάλ, που απαντούν στις 6 συγκεκριμένες ερωτήσεις μας: τι θα κάνει η χώρα τους, ποιο είναι το ‘ταβάνι’ της, ποιον παίκτη τους να προσέξουμε, ποια θα είναι η απογοήτευση του Μουντιάλ, ποιος θα είναι ο πρώτος σκόρερ, και -επιτέλους- ποιος θα πάρει το Παγκόσμιο Κύπελλο!

Σχόλια

Δημοφιλείς αναρτήσεις