KING BET Τρίτης 5 Ιουνίου 2018


Η πρωτοπόρος Φλαμένγκο νίκησε 1-0 την πρωταθλήτρια Κορίνθιανς και διατήρησε τη διαφορά των τεσσάρων βαθμών στην κορυφή της κατάταξης. Ετοιμάζεται τώρα για την κλασική τοπική σύγκρουση με τη Φλουμινένσε, η οποία τα ξημερώματα της Τρίτης αγωνιζόταν στο Παρανά. Στις δύο συναντήσεις τους για το τοπικό τουρνουά Καριόκα η «Φλου» νίκησε 4-0 τον Φεβρουάριο και παραχώρησε 1-1 έναν μήνα αργότερα. Για εμπορικούς λόγους η μεθαυριανή τους μονομαχία θα διεξαχθεί στην Μπραζίλια, 1172 χλμ. από το Ρίο Ντε Τζανέιρο όπου εδρεύουν οι δύο ομάδες.
Το Βέλγιο έμεινε αήττητο για 17ο διαδοχικό παιχνίδι, 0-0 με την Πορτογαλία στις Βρυξέλλες. 


Εκεί αγωνίζεται και αύριο με την Αίγυπτο, η οποία έρχεται από το ίδιο αποτέλεσμα με αντίπαλο την Κολομβία. Η ομάδα που καθοδηγεί ο Εκτορ Ραούλ Κούπερ (Αίγυπτος) έχει να νικήσει εδώ και 8 μήνες (5 αγώνες).

Στο Λιντς μονομαχούν οι επίσης μουντιαλικές Αγγλία και Κόστα Ρίκα. Το 2-1 της Αγγλίας επί της Νιγηρίας το Σάββατο ήταν το ένατο σερί ματς που η ομάδα του Σάουθγκεϊτ έμεινε αήττητη. Η Κόστα Ρίκα νίκησε μία μέρα αργότερα 3-0 τη Βόρεια Ιρλανδία, στο τελευταίο της εντός έδρας φιλικό πριν από το Παγκόσμιο Κύπελλο.

Τρεις σερί ήττες για την Ισλανδία, όλες έχοντας δεχτεί τρία γκολ (Μεξικό, Περού, Νορβηγία). Το τελευταίο της φιλικό πριν από το Μουντιάλ είναι την Πέμπτη στο Ρέικιαβικ με την Γκάνα, η οποία έρχεται από το 2-0 επί της Ιαπωνίας στη Γιοκοχάμα, στο πέμπτο σερί παιχνίδι της χωρίς ήττα.

Η Νότια Κορέα έχασε 3-1 εντός έδρας από τη Βοσνία/Ερζεγοβίνη την Παρασκευή και ετοιμάζεται για το προτελευταίο της φιλικό, αυτήν τη φορά στην Ευρώπη (Αυστρία). Αντίπαλός της είναι η Βολιβία, η οποία εκτός έδρας την τελευταία τριετία έχει κερδίσει μόνο τη Γουατεμάλα.

Τα έξι ματς χωρίς νίκη (4 ήττες) συμπλήρωσε η Ρωσία μετά το 1-0 της Τετάρτης από την Αυστρία στο Ινσμπρουκ. Υποδέχεται σήμερα την Τουρκία, η οποία είναι αήττητη το 2018, έχοντας νικήσει Ιρλανδία και Ιράν, και πάρει ισοπαλία 2-2 από Μαυροβούνιο και Τυνησία. Είναι η τελευταία πρόβα της Ρωσίας πριν από το Μουντιάλ που θα ξεκινήσει σε 9 μέρες.

Σχόλια

Δημοφιλείς αναρτήσεις