KING BET Τρίτης 11 Σεπτεμβρίου 2018

Η σαββατιάτικη ήττα της Ουγγαρίας από τη Φινλανδία (1-0) ήταν η τέταρτη στα πέντε τελευταία παιχνίδια της. Και η πρώτη με τον Ιταλό Μάρκο Ρόσι στον πάγκο της, που έκανε ντεμπούτο. Η Εθνική μας επικράτησε 4-3 των Ούγγρων στην τελευταία μονομαχία τους πριν από τρία χρόνια, διακόπτοντας τότε το σερί των 12 αγώνων της χωρίς νίκη. Από εκείνο το ματς και μετά ανέλαβε ο Μίκαελ Σκίμπε, ο οποίος έχει 10 νίκες στα 24 παιχνίδια του μέχρι σήμερα στον πάγκο της Ελλάδας.
Στο Τούρκου η Φινλανδία υποδέχεται την Εσθονία, η οποία νίκησε μόνο στο ένα από τα επτά τελευταία παιχνίδια της (2-0 τη Λιθουανία), αλλά και μόνο στη μία από τις 10 συναντήσεις της με τη Φινλανδία από τότε που ανεξαρτητοποιήθηκε. Η παρέα των Λουντ και Πούκι έχει μόνο μία ήττα στις 11 πιο πρόσφατες υποχρεώσεις της.



Από το 2004 είχε να δεχτεί έξι γκολ η Ισλανδία (6-1 από την Αγγλία). Συνέβη 146 ματς μετά, το Σάββατο στο Σεν Γκάλεν με την Ελβετία. Απόψε υποδέχεται το τρίτο του Μουντιάλ, Βέλγιο, το οποίο με γκολ των Λουκάκου, Αζάρ και Μπατσουαγί επιβλήθηκε 4-0 της Σκωτίας σε φιλικό την Παρασκευή στη Γλασκώβη.

Η Ισπανία, η οποία «έσπασε» την έδρα της Αγγλίας μετά από δυόμισι χρόνια αήττητου (1-2), φιλοξενεί τη φιναλίστ του Παγκοσμίου Κυπέλλου, Κροατία. Η ομάδα που καθοδηγεί ο Ντάλιτς έφυγε με το 1-1 την Πέμπτη από την Πορτογαλία σε φιλικό αγώνα.

Με 4-0 έχασε το Σάββατο η Μολδαβία από το Λουξεμβούργο και συμπλήρωσε 14 αγώνες χωρίς νίκη. Στα 41 τελευταία παιχνίδια της, εδώ και 4,5 χρόνια, έχει νικήσει μόνο Ανδόρα (1-0) και Σαν Μαρίνο (2-0). Απόψε υποδέχεται τη Λευκορωσία, η οποία πριν από τρία 24ωρα επιβλήθηκε 5-0 του Σαν Μαρίνο. Οι δύο συναντήσεις τους την τελευταία δεκαετία έληξαν ισόπαλες. Ολες (4) οι επίσημες μονομαχίες τους ωστόσο έληξαν με νίκη της ομάδας που ήταν γηπεδούχος.

Δύο γκολ ακριβώς είχαν οι τρεις έως τώρα μονομαχίες της Βοσνίας/Ερζεγοβίνης με την Αυστρία. Η φιλοξενούμενη έχασε μόνο από Βραζιλία και Ουαλία στα 15 τελευταία παιχνίδια της. Και η Βοσνία όμως είναι αήττητη εδώ και 5 ματς. Πιο πρόσφατο ήταν το σαββατιάτικο εκτός έδρας 2-1 επί της Βόρειας Ιρλανδίας για την πρώτη αγωνιστική του τρίτου ομίλου της B’ κατηγορίας της National League. Η αναμέτρηση του Σαν Μαρίνο με το Λουξεμβούργο, το οποίο έρχεται από την ευρύτερη νίκη της ιστορίας του (4-0 τη Μολδαβία), ολοκληρώνει το πρόγραμμα του νέου τουρνουά για τον τρέχοντα μήνα.

Σχόλια

Δημοφιλείς αναρτήσεις