KING BET Παρασκευής 14 Σεπτεμβρίου 2018

Η τελευταία ήττα της Λίβερπουλ με παραπάνω από ένα γκολ διαφορά ήταν από την Τότεναμ, έντεκα μήνες πριν. Οι «κόκκινοι» είχαν 64% κατοχή μπάλας, έχασαν όμως 4-1. Στα 19 τελευταία εντός έδρας παιχνίδια πρωταθλήματος η Τότεναμ έχασε μόνο από τη Μάντσεστερ Σίτι.
Την κατοχή της μπάλας, 60%, είχε και η Γουότφορντ στο περσινό εντός έδρας ματς με τη Μάντσεστερ Γιουνάιτεντ. Εχασε όμως και αυτή, δεχόμενη επίσης τέσσερα γκολ. Το 2-4 ήταν το έκτο διαδοχικό over στις μεταξύ τους συναντήσεις στο Λονδίνο.
Μαζί με τις Λίβερπουλ και Γουότφορντ, η Τσέλσι ολοκληρώνει την τριάδα των ομάδων που έχουν το απόλυτο των βαθμών μετά από 4 αγωνιστικές στην Πρέμιερ. Υποδέχεται αύριο τη χωρίς νίκη Κάρντιφ, με την οποία έχουν πέντε σερί γκολ/γκολ.



Η Γιουβέντους είναι η μοναδική ομάδα στην Α’ Ιταλίας που έχει 3 νίκες στις ισάριθμες πρώτες αγωνιστικές. Την Κυριακή φιλοξενεί τη δεύτερη στη βαθμολογία Σασσουόλο, επί της οποίας έχει μόνο επιτυχίες εντός έδρας: 4-0, 1-0, 1-0, 3-1 και 7-0 πέρσι.

Στην προτελευταία θέση με 0 στα 2 είναι η Λεβερκούζεν και αύριο ακολουθεί η Μπάγερν στο «Αλιάντς», εκεί όπου έχει 5 σερί ήττες. Τελευταία τους συνάντηση ήταν τον Απρίλιο, όταν η Μπάγερν πέρασε με 6-2 από την «Μπάι Αρένα».

Μία νίκη στις 18 τελευταίες συναντήσεις της με τη Ρεάλ Μαδρίτης έχει η Μπιλμπάο, δεν έχασε όμως την περσινή σεζόν από τη «βασίλισσα». Πέντε διαδοχικές επιτυχίες για την Μπαρτσελόνα απέναντι στη Σοσιεδάδ, η οποία βρήκε δίχτυα στους 23 από τους 24 τελευταίους εντός έδρας αγώνες της στο πρωτάθλημα.

Πριν από 6 χρόνια νίκησε τελευταία φορά η Σεντ Ετιέν την Παρί Σεν Ζερμέν, έχοντας έκτοτε 11 ήττες και 6 ισοπαλίες. Η πρωταθλήτρια έχει 4 νίκες σε ισάριθμες αγωνιστικές στο τρέχον πρωτάθλημα, όλες συνοδευόμενες με over και όλες με τον Νεϊμάρ σκόρερ.

Ο ΠΑΟΚ έχασε στην τελευταία του επίσκεψη στην έδρα του ΟΦΗ, 3-1 πριν από τρία χρόνια. Είναι το ματς που ανοίγει αύριο το πρόγραμμα της 3ης αγωνιστικής της Σούπερ Λίγκας (18:15).

Ο ΠΑΣ Γιάννινα δίνει το τρίτο σερί παιχνίδι του στην Αθήνα, στη Ριζούπολη με τον Απόλλωνα, έχοντας ήδη χάσει 2-0 και 5-0 από ΑΕΚ και Ολυμπιακό. Under έληξαν τα 9 τελευταία εντός της Ενωσης με τον Πανιώνιο (Σάββατο, 20:30), 7 νίκες στα 8 πιο πρόσφατα εντός του Αρη με τον Λεβαδειακό (Δευτέρα, 19:00).

Σχόλια

Δημοφιλείς αναρτήσεις