KING BET Παρασκευής 28 Σεπτεμβρίου 2018

Ρεάλ και Ατλέτικο συναντήθηκαν πριν από ενάμιση μήνα στο Τάλιν για το ευρωπαϊκό Σούπερ Καπ. Η Ατλέτικο προηγήθηκε στο 1’ με βολίδα από τα πλάγια του Ντιέγκο Κόστα, η καλύτερη Ρεάλ έκανε το 2-1 στο 63’, αλλά στο 79’ έγινε το 2-2. Στην παράταση η Ατλέτικο με το εν κινήσει αριστερό βολέ του Σαούλ πήρε ξανά το προβάδισμα και με ένα ακόμη γκολ κατέκτησε το τρόπαιο (2-4).
Τα 4μιση τελευταία χρόνια έχουν μονομαχήσει 22 φορές, δηλαδή μέσο όρο κάθε δυόμιση μήνες. Τα μισά από αυτά τα ματς έληξαν ισόπαλα, ενώ η Ρεάλ νίκησε μόνο στα 5 (έξι νίκες η Ατλέτικο). Σε σχέση με το παιχνίδι στην Εσθονία, στη σαββατιάτικη αναμέτρηση (21:45) η Ρεάλ θα έχει Κουρτουά στο τέρμα και Μόντριτς στη μεσαία γραμμή, ενώ η Ατλέτικο… υπολογίζει αυτήν τη φορά στον θερμόαιμο Ντιέγκο Σιμεόνε. Τελευταία ήττα της Ατλέτικο στο «Μπερναμπέου» για το πρωτάθλημα ήταν το 2012 (3 νίκες και 2 ισοπαλίες).



Ολυμπιακός, ΠΑΟΚ και Παναθηναϊκός είναι οι ομάδες που έχουν μόνο νίκες στις 4 πρώτες αγωνιστικές της Σούπερ Λίγκας. Οι δύο πρώτοι παίζουν την Κυριακή στο «Καραϊσκάκης» (20:30), εκεί όπου ο «δικέφαλος» έφυγε με την ήττα στις 4 τελευταίες παρουσίες του. Διαιτητής ο 30χρονος Ελβετός Σάντρο Σέρερ.

Η ομάδα με την παραγωγικότερη επίθεση, ο Παναθηναϊκός, υποδέχεται το Σάββατο (19:00) τον ΠΑΣ Γιάννινα, ο οποίος έρχεται από τρεις νίκες: με Απόλλωνα και Αρη στο πρωτάθλημα, με Ατρόμητο στο Κύπελλο. Οι Ηπειρώτες αποκόμισαν συνολικά έναν βαθμό από τις 10 τελευταίες εκτός έδρας αναμετρήσεις τους με το «τριφύλλι» για τη Σούπερ Λίγκα, έχοντας μόνο μία εκτός έδρας νίκη εναντίον του στη λίγκα, το 1978, που το 2-0 έγινε 2-3.

Ντέρμπι ντέλα καπιτάλε στην Ιταλία: Ρόμα - Λάτσιο. Η τυπικά φιλοξενούμενη επικράτησε μόνο στις 2 από τις 12 πιο πρόσφατες συναντήσεις της με τους «τζαλορόσι», η οποία την Τρίτη αντιμετωπίζει τη Βικτόρια Πλζεν για το Τσάμπιονς Λιγκ – η Λάτσιο παίζει δύο μέρες αργότερα στη Γερμανία με την Αϊντραχτ. Οι 9 από τις 10 τελευταίες συγκρούσεις τους είχαν από δύο γκολ και πάνω.

Σχόλια

Δημοφιλείς αναρτήσεις