KING BET Παρασκευής 10 Αυγούστου 2018

Η Πρέμιερ Λιγκ ξεκινάει απόψε με τη συνάντηση ανάμεσα στη Μάντσεστερ Γιουνάιτεντ και τη Λέστερ. Οι 7 από τις 9 τελευταίες μονομαχίες τους ανεξαρτήτως έδρας είχαν γκολ/γκολ, σημείο που προσφέρεται ως αουτσάιντερ. Πλην των αναμετρήσεων Λίβερπουλ - Γουέστ Χαμ, Αρσεναλ - Μάντσεστερ Σίτι, οι 8 υπόλοιποι αγώνες προσφέρουν υψηλά over.
Για δεύτερη διαδοχική σεζόν η Καέν γλίτωσε την τελευταία αγωνιστική τη θέση των πλέι άουτ. Και τις δύο φορές πήρε τον βαθμό από την Παρί Σεν Ζερμέν. Φέτος αν χρειαστεί ξανά τη βοήθειά της δεν θα μπορέσει να την πάρει, καθώς την αντιμετωπίζει στην πρεμιέρα του Σαμπιονά.
Η δευτεραθλήτρια Μονακό, η οποία έχασε 4-0 το Σάββατο στην Κίνα από την Παρί Σεν Ζερμέν για το Σούπερ Καπ, αγωνίζεται στο Ναντ. Οι 5 τελευταίες τους μονομαχίες στη δυτική Γαλλία είχαν από ένα γκολ.



Under εμφάνισαν και οι 4 πιο πρόσφατες εντός έδρας συναντήσεις της Μαρσέιγ με την Τουλούζ.

Η πρωταθλήτρια Αϊντχόφεν ξεκινάει τους αγώνες της στο πρωτάθλημα απέναντι στην Ουτρέχτη, επί της οποίας έχει πέντε νίκες. Εντός αγωνίζεται και ο δεύτερος πέρσι Αγιαξ, με τη Χεράκλες, με την οποία έχει 12 επιτυχίες και 3 ισοπαλίες στις 15 πιο πρόσφατες συναντήσεις τους στο Αμστερνταμ.

Η έκτη πέρσι Τσάβες είναι η πρώτη αντίπαλος της Πόρτο. Η πρωταθλήτρια έχει 22 νίκες και μία ισοπαλία στους 23 τελευταίους αγώνες πρωταθλήματος με τη συγκεκριμένη αντίπαλο, ενώ εντός έδρας δεν έχει αφήσει ποτέ την Τσάβες να φύγει με κάτι άλλο πέραν της ήττας, έχοντας 16 νίκες σε ισάριθμες αναμετρήσεις.

Η Ταγιέρες, πέμπτη στο περσινό πρωτάθλημα, είναι η πρώτη αντίπαλος της πρωταθλήτριας Αργεντινής Μπόκα Τζούνιορς (πέντε σερί γκολ/γκολ στα μεταξύ τους). Η δευτεραθλήτρια Γοδόι Κρουζ υποδέχεται την Εστουδιάντες, η οποία έφυγε με τη νίκη από την αντίπαλη έδρα στις δύο τελευταίες επισκέψεις της, είχε όμως αγώνα μεσοβδόμαδα με την Γκρέμιο για το Λιμπερταδόρες (νίκησε 2-1). Τρεις νίκες για την 9η πέρσι Ντεφένσα στις 4 τελευταίες μονομαχίες της με την 21η Λανούς.

Σχόλια

Δημοφιλείς αναρτήσεις