KING BET Τρίτης 21 Αυγούστου 2018

Η Μπενφίκα νίκησε μόνο στα 4 από τα 10 τελευταία εντός έδρας παιχνίδια της στο Τσάμπιονς Λιγκ. Κοινό στοιχείο των τεσσάρων επιτυχιών της ήταν το ακριβές σκορ: 1-0. Ο ΠΑΟΚ είναι αήττητος στους 6 πιο πρόσφατους εκτός έδρας αγώνες του στη διοργάνωση. Εχει 1 νίκη και 5 ισοπαλίες. Ολα τα «Χ» συνοδεύτηκαν από under. Η αναμέτρηση στη Λισσαβώνα είναι η μία από τις τρεις που διεξάγονται απόψε στις 22:00 για τη φάση των πλέι οφ.
Οι υπόλοιπες τρεις γίνονται αύριο την ίδια ώρα. Μία από αυτές βρίσκει την ΑΕΚ στην «Γκρουπάμα Αρένα» της Βουδαπέστης, το γήπεδο που εγκαινιάστηκε το 2014 και στο οποίο σε 21 μέρες θα παίξει η Εθνική μας για την πρώτη αγωνιστική του UEFA Nations League (είχε βρεθεί εκεί και πριν από τρία χρόνια, 0-0).



Η Βίντι, η οποία τελευταία φορά που έχασε εντός ήταν στις 24 Αυγούστου 2017 (20 αγώνες), έδωσε τα τρία φετινά εντός έδρας παιχνίδια της για το Τσάμπιονς Λιγκ (Ντουντελάνζ 2-1, Λουντογκόρετς 1-0, Μάλμε 0-0) στο Φελκσούτ, 38 χλμ. από το Σεκεσφεχερβάρ όπου εδρεύει – η Βουδαπέστη είναι λίγο πιο πέρα (65 χλμ.).

Η Μπέρνλι μετέχει σε ευρωπαϊκή διοργάνωση για πρώτη φορά μετά από 41 χρόνια. Στο τρέχον τουρνουά απέκλεισε τις Αμπερντίν και Μπασάκσεχιρ, και τις δύο στην παράταση, έχοντας δώσει και τις δύο φορές το πρώτο ματς εκτός έδρας, όπου ήρθε ισόπαλη. Ο Ολυμπιακός είναι αήττητος στους 5 τελευταίους εντός έδρας αγώνες του στη διοργάνωση, ενώ ηττήθηκε μόνο στη μία από τις 6 πιο πρόσφατες φορές που φιλοξένησε αγγλικό σύλλογο.

Οι Χάποελ Μπιρ Σιβά, Ντινάμο Μπρεστ και Στουρμ Γκρατς δεν συνεχίζουν στο Γιουρόπα Λιγκ και ο λόγος είναι τρεις κυπριακές ομάδες. Για τη φάση των πλέι οφ του θεσμού ο πρωταθλητής ΑΠΟΕΛ υποδέχεται την πρωταθλήτρια Καζακστάν, Αστάνα, ο Απόλλων Λεμεσού αγωνίζεται στη Βασιλεία, ενώ η ΑΕΚ Λάρνακας παίζει στη Σλοβακία με την Τρέντσιν, η οποία με εντός έδρας «τεσσάρες» πέταξε εκτός διοργάνωσης τις Γκόρνικ Ζάμπρζε και Φέγενορντ.

Στις σελίδες 38-44 του σημερινού φύλλου μπορείτε να ενημερωθείτε για τις μεταγραφές κάθε ομάδας της Σούπερ Λίγκας και της Μπουντεσλίγκα, αλλά και να πάρετε μια εκτίμηση για την πορεία της κάθε μιας από αυτές, όπως τις καταγράφουν οι γνώστες αυτών, Γιώργος Ντυμένος και Θανάσης Κελαντώνης.

Σχόλια

Δημοφιλείς αναρτήσεις