KING BET Τρίτης 7 Αυγούστου 2018

Δέκα αναμετρήσεις διεξάγονται στον τρίτο προκριματικό γύρο του Τσάμπιονς Λιγκ. Στις δύο από αυτές μετέχουν οι εκπρόσωποί μας στη διοργάνωση. Την Τετάρτη στις 20:00 ο ΠΑΟΚ υποδέχεται την τρίτη στο περσινό πρωτάθλημα Σπάρτακ Μόσχας, η οποία έχει μία νίκη και μία ισοπαλία στη νέα ρωσική Πρέμιερ Λιγκ (η δική μας ακόμα αργεί).
Την ώρα που θα ολοκληρώνεται ο αγώνας στην Τούμπα (21:45) θα ξεκινάει αυτός στη Γλασκώβη ανάμεσα στην τρεμπλούχο την τελευταία διετία Σέλτικ και την ΑΕΚ. Η πρωταθλήτρια Ελλάδας νίκησε στις τρεις από τις τέσσερις παρουσίες της στη Σκωτία, αντιμετωπίζει όμως για πρώτη φορά την επί μία επταετία πρωταθλήτρια Σκωτίας Σέλτικ.
Ο Ολυμπιακός είναι πλέον η μοναδική ελληνική ομάδα στο Γιουρόπα Λιγκ, μετά τους αποκλεισμούς των Ατρομήτου (Ντινάμο Μπρεστ) και Αστέρα Τρίπολης (Χιμπέρνιαν). Την Πέμπτη (21:00) υποδέχεται στο «Καραϊσκάκης» τη Λουκέρνη, η οποία μετέχει για τρίτη διαδοχική σεζόν στη διοργάνωση.



Τις δύο προηγούμενες αποκλείστηκε από Σασουόλο και Οσιγιεκ. Στις 11 συνολικά ευρωπαϊκές εξόδους της, μόνο στις δύο προκρίθηκε στον επόμενο γύρο. Οι 4 τελευταίες παρουσίες της στον θεσμό είχαν «2-3 γκολ» (8 ματς).

Την Ντινάμο Μπρεστ θα αντιμετωπίσει ο παραλίγο πρωταθλητής Κύπρου, Απόλλων Λεμεσού. Το ματς θα γίνει στο Νέο ΓΣΠ της Λευκωσίας, εκεί που ο Απόλλων νίκησε ήδη 2-0 τη Στούμπρας (Λιθουανία) και 3-1 τη Ζελέζνιτσαρ (Βοσνία).

Ο πρωταθλητής ΑΠΟΕΛ φιλοξενείται από την πρωταθλήτρια Ισραήλ, Χάποελ Μπιρ Σιβά, η οποία αποκλείστηκε από την Ντινάμο Ζάγκρεμπ στο Τσάμπιονς Λιγκ. Η γηπεδούχος δέχτηκε γκολ στα 6 τελευταία εντός έδρας παιχνίδια της στο Γιουρόπα Λιγκ, όμως και ο ΑΠΟΕΛ έχασε στους 10 από τους 11 πιο πρόσφατους εκτός έδρας αγώνες του στη διοργάνωση.

Η ΑΕΚ Λάρνακας πέρασε την Ντάνταλκ χωρίς να δεχτεί γκολ (0-0, 4-0) και την Πέμπτη αγωνίζεται στο Γκρατς με τη Στουρμ. Η δευτεραθλήτρια Αυστρίας αποκλείστηκε με δύο ήττες από τον Αγιαξ στο Τσάμπιονς Λιγκ, όμως στο πρωτάθλημα Αυστρίας έχει δύο νίκες σε ισάριθμες αγωνιστικές, και οι δύο με 3-2.

Στο παρόν φύλλο της King Bet θα βρείτε και εκτενή αναφορά για την Πρέμιερ Αγγλίας, την Α’ Γαλλίας και την Α’ Ολλανδίας, πρωταθλήματα που ξεκινούν το προσεχές Σαββατοκύριακο.

Σχόλια

Δημοφιλείς αναρτήσεις