KING BET Παρασκευής 31 Αυγούστου 2018

Οι δύο από τις τέσσερις ομάδες που έχουν 3 στα 3 στο αγγλικό πρωτάθλημα παίζουν μεταξύ τους: η θριαμβεύτρια του «Ολντ Τράφορντ» Τότεναμ πάει 28 χλμ. δυτικότερα για τον αγώνα με την ομάδα του πρώην προπονητή των Ολυμπιακού Βόλου και Κέρκυρας, Χάβι Γκράθια, τη Γουότφορντ. Ο Χάρι Κέιν και η παρέα του είναι αήττητοι από την αντίπαλό τους εδώ και 13 ματς (10 νίκες).
Η πρωτοπόρος και μοναδική ομάδα που δεν έχει δεχτεί γκολ, Λίβερπουλ, αγωνίζεται στο Λέστερ, εκεί από όπου έφυγε με τη νίκη μόνο στις 3 από τις 11 τελευταίες επισκέψεις της. Η τέταρτη αήττητη της Πρέμιερ, Τσέλσι, υποδέχεται την Μπόρνμουθ, από την οποία έχασε στις 2 από τις 3 συναντήσεις τους στο Λονδίνο για το πρωτάθλημα από το ’15 που τα «κεράσια» προβιβάστηκαν στην κατηγορία.



Η μοναδική εντός έδρας ήττα της Μπάγερν στο περσινό πρωτάθλημα, το οποίο κατέκτησε με 21 βαθμούς διαφορά από τον δεύτερο, ήταν την τελευταία αγωνιστική απέναντι στη Στουτγάρδη. Εχασε 1-4, ολοκληρώνοντας παράλληλα το εντός έδρας αήττητο σερί της στην Μπουντεσλίγκα στους 38 αγώνες (31 νίκες). Αύριο η πρωταθλήτρια θα αναζητήσει τη ρεβάνς στην έδρα της αντιπάλου της, εκεί από όπου πέρασε νικηφόρα στις 9 πιο πρόσφατες παρουσίες της.

Τα 14 σερί εκτός έδρας ματς πρωταθλήματος χωρίς ήττα έχει φτάσει η Γιουβέντους, η οποία φιλοξενείται αύριο από την Πάρμα. Θετική παράδοση έχει δημιουργήσει την τρέχουσα δεκαετία η Νάπολι επί της Σαμπντόρια, με 11 νίκες και 3 ισοπαλίες σε 14 ματς. Μαζί με τις Γιούβε και Νάπολι, στην πρώτη θέση βρίσκεται η ΣΠΑΛ, η οποία έπειτα από τις Μπολόνια και Πάρμα, φιλοδοξεί να επικρατήσει και της Τορίνο. Εστω και με ακόμα ένα 1-0.

Ρεάλ και Μπαρτσελόνα είναι οι μοναδικές ομάδες με δύο νίκες σε ισάριθμες αγωνιστικές στην Ισπανία, και ενώ το κλάσικο έρχεται σε 8 αγωνιστικές. Η Ρεάλ φιλοξενεί τη συμπολίτισσα Λεγκανές, αυτήν που τον Γενάρη την πέταξε εκτός Κυπέλλου με νίκη 2-1 στο «Μπερναμπέου». Η Μπάρσα υποδέχεται την πρωτάρα στην κατηγορία, αλλά αήττητη μετά από δύο ματς, Ουέσκα, την οποία κέρδισε με 8-1 πριν από τέσσερα χρόνια για το Κύπελλο.

Σχόλια

Δημοφιλείς αναρτήσεις