KING BET Τρίτης 14 Αυγούστου 2018

Και οι 10 ρεβάνς του τρίτου προκριματικού γύρου του Τσάμπιονς Λιγκ διεξάγονται απόψε. Η Ντινάμο Ζάγκρεμπ με το 2-0 επί της Αστάνα στο Καζακστάν και η Σάλτσμπουργκ με το 3-0 επί της πρωταθλήτριας Σκοπίων, Σκεντίγια, είναι αυτές που είναι πιο κοντά στην πρόκριση με βάση τα πρώτα ματς. Διότι τα μισά από τα δέκα έληξαν ισόπαλα (όλα με γκολ), ενώ τα υπόλοιπα τρία κρίθηκαν στο ένα γκολ διαφορά.
Η Σπάρτακ Μόσχας, παρούσα πέρσι στους ομίλους του Τσάμπιονς Λιγκ, όπου απέναντι σε Σεβίλλη, Λίβερπουλ και Μάριμπορ πέτυχε μόνο μία νίκη, 5-1 επί της Σεβίλλης, έχει 14 over στους 20 τελευταίους αγώνες της στη διοργάνωση. Οι υπόλοιπες έξι αναμετρήσεις της είχαν από δύο γκολ: δύο ήττες με 2-0 και τέσσερις ισοπαλίες με 1-1. Τουλάχιστον δύο γκολ είχαν και οι 11 πιο πρόσφατες υποχρεώσεις του ΠΑΟΚ στη διοργάνωση.



Το under αντιθέτως ήταν το σημείο που «προτίμησε» η ΑΕΚ στα 7 από τα 9 τελευταία εντός έδρας παιχνίδια της στον θεσμό. Το ένα από τα δύο over ήταν με σκωτσέζικη ομάδα, 3-0 τη Χαρτς, από την οποία έχασε 1-0 το Σάββατο η Σέλτικ στη δεύτερη αγωνιστική του πρωταθλήματος. Οι 6 από τις 8 τελευταίες εκτός έδρας αναμετρήσεις των τρεμπλούχων Σκωτίας στον θεσμό εμφάνισαν No Goal.

Η Λουκέρνη είναι στην προτελευταία θέση μετά από 4 αγωνιστικές στο ελβετικό πρωτάθλημα, στο οποίο θα επικεντρωθεί πλέον μαζί με το Κύπελλο. Διότι το 4-0 με το οποίο έφυγε από το «Καραϊσκάκης» ήρθε με μια εμφάνιση που δεν αφήνει ελπίδες για ανατροπή στη μεθαυριανή ρεβάνς.

Υπέρ τους έφεραν τα προγνωστικά οι 3 κυπριακές ομάδες που συνεχίζουν στην Ευρώπη, όλες στο Γιουρόπα Λιγκ. Ο ΑΠΟΕΛ πήρε το 2-2 στο Ισραήλ από την πρωταθλήτρια Ισραήλ Χάποελ Μπιρ Σιβά, η ΑΕΚ Λάρνακας έφυγε με το 2-0 από το Γκρατς απέναντι στη Στουρμ, ενώ ο Απόλλων Λεμεσού πάει στη Λευκορωσία έχοντας το υπέρ του 4-0 από τον αγώνα στο «ΓΣΠ» με την Ντινάμο Μπρεστ.

Οι δύο ευρωπαϊκές διοργανώσεις θα συνεχιστούν σταθερά την επόμενη εβδομάδα με τη φάση των πλέι οφ: 6 αγώνες στο Τσάμπιονς Λιγκ, 21 στο Γιουρόπα Λιγκ. Ως τότε, θα έχουμε έναρξη σε διάφορα πρωταθλήματα, μεταξύ των οποίων το Καμπιονάτο και η Πριμέρα, στα οποία μπορείτε να ξεκινήσετε διαβασμένοι από σήμερα, μελετώντας στις σελίδες 45-52 τα αφιερώματα των Πάνου Γαρίδη και Βαγγέλη Λυκάκη.

Σχόλια

Δημοφιλείς αναρτήσεις