KING BET Τρίτης 19 Aυγούστου 2014

Τις 10 από τις 32 θέσεις που είναι κενές στους ομίλους του Τσάμπιονς Λιγκ θα μάθουμε στο διάστημα από την Τρίτη μέχρι την άλλη Τετάρτη, στο οποίο διεξάγεται η φάση των πλέι οφ της διοργάνωσης. Ελληνική συμμετοχή δεν έχουμε εδώ, θα τη συναντήσουμε απευθείας στους ομίλους.
Στο Γιουρόπα Λιγκ όμως έχουμε τρεις ελληνικές ομάδες. Ο Παναθηναϊκός φιλοξενεί την πρωτοπόρο στη Δανία Μίντιλαντ, η οποία είναι πιο έτοιμη από το «τριφύλλι», με πέντε αγώνες στο πρωτάθλημα. Ο ΠΑΟΚ αγωνίζεται στη Μολδαβία με την κυπελλούχο Ζίμπρου, την οποία συνάντησε πριν από 11 χρόνια ο Αρης και την απέκλεισε με 1-1 εκτός και 2-1 εντός. Ο Αστέρας Τρίπολης συναντά τη Μακάμπι Τελ Αβίβ, έχοντας το πλεονέκτημα ότι ο επαναληπτικός θα γίνει στην Κύπρο.



Οι τρεις αυτές ομάδες, μαζί με τις υπόλοιπες 15 της Σούπερ Λίγκας θα μας συντροφεύσουν στο ελληνικό πρωτάθλημα που ξεκινάει το Σάββατο, και για το οποίο μπορείτε να πάρετε μία πρώτη κατατοπιστική εικόνα από το αφιέρωμα του Γιάννη Μακρατζάκη (σελ. 50-51). Ο… Κρητικός μας εκφράζει τις σκέψεις του για τον κυπελλούχο, τους πρώτους σκόρερ και τις θέσεις κατάταξης. Διότι για πρωταθλητή, οι γνώμες… όλων, μάλλον συμπίπτουν. Μαζί και το πρόγραμμα του πρωταθλήματος (σελ. 48-49).

Μπουντεσλίγκα και Πριμέρα μπαίνουν επίσης στη νέα τους σεζόν το προσεχές Σαββατοκύριακο. Διαβάστε τις εκτιμήσεις των ειδικών Γεράσιμου Μανωλίδη και Βαγγέλη Λυκάκη για το τι περιμένουν από τις ομάδες, ποιες δυνάμωσαν και ποιες «φτώχυναν». Θα είχαμε και Β’ Ισπανίας, αλλά το θέμα με τον υποβιβασμό ή όχι της Μούρθια στη Γ’ κατηγορία, ανέβαλε για την ώρα την έναρξή της.

Η Μίλγουολ σώθηκε πέρσι την τελευταία αγωνιστική της Τσάμπιονσιπ νικώντας τη βαθμολογικά ουδέτερη Μπόρνμουθ. Φέτος οι δύο αυτές ομάδες είναι και οι μοναδικές που έχουν κάνει το «δύο στα δύο» και βρίσκονται στην κορυφή της βαθμολογίας. Τέσσερις ξεκίνησαν με μηδέν βαθμούς, μία εκ των οποίων και η Φούλαμ. Νέα και εκτιμήσεις για την τρίτη αγωνιστική, από τον Μάκη Μηνδρινό (σελ. 14-15).

Πλήρη δράση έχουμε και στην Α’ και τη Β’ Αγγλίας, όπως και στο Σουνταμερικάνα, το οποίο ξεκινά απόψε με τις εκπροσώπους οκτώ χωρών. Αργεντινή και Βραζιλία θα μπουν στη διοργάνωση από τον επόμενο γύρο, κάτι που δίνει την ευκαιρία στους Βραζιλιάνους να αναπληρώσουν τον χαμένο από το Μουντιάλ χρόνο με μία ακόμα εμβόλιμη αγωνιστική.

Καλή επιτυχία στις επιλογές σας, ραντεβού την Παρασκευή με ακόμα μεγαλύτερο κουπόνι.

Σχόλια

Δημοφιλείς αναρτήσεις