KING BET Τρίτης 5 Aυγούστου 2014

Μία από τις Αρσεναλ, Πόρτο, Λεβερκούζεν, Νάπολι και Ζενίτ (ή Μπιλμπάο αν η ρωσική ομάδα αποκλειστεί από την ΑΕΛ) θα είναι η αντίπαλος του Παναθηναϊκού στα πλέι οφ του Τσάμπιονς Λιγκ, αν οι κυπελλούχοι Ελλάδας νικήσουν τη Σταντάρ Λιέγης. Επιπλέον, αν τα καταφέρουν θα έχουν προχωρήσει αυτομάτως σε δύο σημαντικά επιτεύγματα: 1) Την εξασφάλιση της παρουσίας τους στους ομίλους του Γιουρόπα Λιγκ (αφού οι ηττημένοι των πλέι οφ του «Τσου Λου» πάνε απευθείας στα γκρουπ του Γιουρόπα) 2) Την αλλαγή δεδομένων ως προς τις δυνατότητες της ομάδας την τελευταία διετία, που εστιάζονταν απλά στο «πάμε να φτιάξουμε ομάδα». Αν το «τριφύλλι» περάσει σήμερα τους γαλλόφωνους Βέλγους, οι ίδιοι οι παίκτες θα ξέρουν ότι δεν είναι πλέον ένα «πειραματικό» σύνολο, αλλά μία ομάδα που απέκλεισε τη Σταντάρ Λιέγης στο Τσάμπιονς Λιγκ.



Αν πάλι δεν τα καταφέρει, τότε θα συμμετάσχει στα πλέι οφ του Γιουρόπα Λιγκ για να μπει στους ομίλους της συγκεκριμένης διοργάνωσης, μιας και οι ηττημένοι του τρίτου προκριματικού του Τσ. Λιγκ έχουν και άλλη ευκαιρία μέσω των πλέι οφ του Γιουρόπα. Εκεί που αναμένουμε την παρουσία του Ατρομήτου μετά το 2-1 στην πρωτεύουσα της Βοσνίας/Ερζεγοβίνης, και ελπίζουμε και του Αστέρα Τρίπολης, στέλνοντας τη Μάιντζ άπραγη πίσω στην όμορφη πλακόστρωτη πόλη της.

Μέσα στην πρόκριση είναι όλες οι κυπριακές: η Ομόνοια με το εντός έδρας 3-0 επί της Μέταλουργκ Σκοπίων, ο ΑΠΟΕΛ με το 2-2 στο Ελσίνκι, η ΑΕ Λεμεσού με το 1-0 επί της Ζενίτ των Κερζακόφ, Αρσάβιν, Γκαράι, Τίμοστσουκ και Βίτσελ (τιμωρημένος αύριο), και ο Ερμής Αραδίππου που έχασε 1-0 από τη Γιουνγκ Μπόις, σε ένα ματς που κανένας από τους 14 παίκτες του που έπαιξαν στην Ελβετία δεν ήταν Κύπριος.

Οι 10 από τις 11 ομάδες που νίκησαν εντός έδρας 1-0 στο πρώτο ματς την τελευταία πενταετία στο Τσάμπιονς Λιγκ -όπως η ΑΕΛ τη Ζενίτ την περασμένη εβδομάδα- προκρίθηκαν στα πλέι οφ της διοργάνωσης. Οι 5 από τις 9 που πήραν 0-0 στο πρώτο ματς, όπως ο Παναθηναϊκός στη Λιέγη, επίσης προκρίθηκαν. Τα ποσοστά επιτυχίας των ομάδων με βάση τα σκορ των πρώτων αγώνων στον συγκεκριμένο γύρο την τελευταία πενταετία είναι στο πιάτο σας από το DNA (σελ. 6).

Στο παρόν τεύχος θα βρείτε και τα ευκολοδιάβαστα και κατατοπιστικά αφιερώματα των πρωταθλημάτων που ξεκινούν το προσεχές Σαββατοκύριακο, μεταξύ των οποίων η Τσάμπιονσιπ Αγγλίας και η Α’ Ολλανδίας, κατηγορίες με πολλά πονταρίσματα από τους παίκτες του στοιχήματος. Ετσι ώστε να είστε ήδη διαβασμένοι για τα ματς της πρώτης αγωνιστικής και που θα βρείτε σε πλήρη ανάλυση στην King Bet της Παρασκευής.

Σχόλια

Δημοφιλείς αναρτήσεις