KING BET Παρασκευής 22 Αυγούστου 2014

Σούπερ Λίγκα, Πριμέρα και Μπουντεσλίγκα ξεκινούν αυτό το τετραήμερο και το ποδοσφαιρικό πρόγραμμα έχει πλέον «υλικό» για όλους. Ακόμα και για τους «Ιταλούς», αφού το Κύπελλο βρίσκεται στον τρίτο γύρο του. Από κοντά και η Β’ Ισπανίας, που μας ταλαιπώρησε για το αν ή όχι θα ξεκινήσει αυτό το Σαββατοκύριακο, λόγω του υποβιβασμού της Μούρθια, την ανάκληση της απόφασης, και ακολούθως την επικύρωσή της (;). Το DNA (σελ. 6) συγκέντρωσε τις πληροφορίες για τα τρία μεγάλα πρωταθλήματα που κάνουν πρεμιέρα και μας πληροφορεί ποιες αποδόσεις «βγαίνουν» και ποιες «σπάνε», ένας οδηγός για όλη τη σεζόν.
Η πλήρης Ρεάλ Μαδρίτης, η σταθερά δημιουργική Μπαρτσελόνα, η υπερηχητική Μπάγερν και η αξιοθαύμαστη Ντόρτμουντ είναι έτοιμες να μας χαρίσουν στιγμές απόλαυσης.



Tην ίδια ώρα, οι Ατλέτικο Μαδρίτης, Μπιλμπάο, Λεβερκούζεν και άλλοι καταξιωμένοι και διψασμένοι «κυνηγοί» θα προσπαθούν να γεμίσουν το πορτοφόλι μας, κοντράροντας τις μεγάλες δυνάμεις που παίρνουν τις χαμηλές αποδόσεις.

Το στοίχημα όμως δεν είναι ποτέ καλύτερο να το ποντάρεις, από ό,τι όταν το παρακολουθείς από κοντά. Και καλώς ή κακώς, το εκτός καναπέ πρωτάθλημα που μπορούμε να δούμε είναι η ξακουστή Σούπερ Λίγκα. Που μιζεριάζει στον ιερό σκοπό του αποτελέσματος, που φτωχαίνει μπροστά στην -πάντοτε- άμεση ανάγκη για τους βαθμούς, αλλά που έχει και αυτή τη χάρη της, έχει τα Ξάνθη - ΠΑΣ Γιάννινα 0-3 εκεί που δεν τα περιμένεις. Και έχει και σιγουράκια, εκεί στις 10 τελευταίες αγωνιστικές, αρκεί να έχεις ποντάρει στον αγώνα του Σαββατοκύριακου από την… Τρίτη.

Στην Κing Bet που διαβάζετε θα κατατοπιστείτε για όλα όσα χρειάζεται να γνωρίζετε για τα νέα πρωταθλήματα, με τους Γιάννη Μακρατζάκη, Βαγγέλη Λυκάκη και Γεράσιμο Μανωλίδη να έχουν φροντίσει για αυτό. Για την ταλαίπωρη Β’ Ισπανίας ξεκινήστε με το αφιέρωμα που ετοίμασε ο Γιώργος Ραπτάκης - θα σας βοηθήσει να κατανοήσετε τι… γίνεται.

Η πρώτη μεγάλη έκδοση του καλοκαιριού είναι λοιπόν γεγονός, με όλα τα πρωταθλημάτα να έχουν ξεκινήσει - μας απομένουν η Τουρκία και οι Ιταλίες, τα αφιερώματα των οποίων θα βρείτε στο τεύχος της Τρίτης. Καλή τύχη με τις επιλογές σας, ραντεβού σε τέσσερα εικοσιτετράωρα με τις ρεβάνς των ευρωπαϊκών αγώνων που θα διαμορφώσουν τη φάση των ομίλων σε Τσάμπιονς και Γιουρόπα Λιγκ.

Σχόλια

Δημοφιλείς αναρτήσεις