KING BET Τρίτης 1 Σεπτεμβρίου 2015

Πάνω που είχαμε πάρει… φόρα, έρχεται το πρώτο pit stop. Είμαστε υποχρεωμένοι να βγούμε λίγο από την… πορεία μας, να πάρουμε λίγες ανάσες και μετά από δύο εβδομάδες να συνεχίσουμε το ταξίδι μας. Οι δύο (άντε τρεις, το πολύ τέσσερις) αγωνιστικές στα κορυφαία ευρωπαϊκά πρωταθλήματα ωφέλησαν περισσότερο για συμπεράσματα, παρά για σοβαρό ποντάρισμα, άλλωστε έγιναν τόσες πολλές εκπλήξεις, που όποιος ακούμπησε τα χρήματά του στα φαβορί, έχει… μπει βαθιά μέσα. Τα γράφει ξεκάθαρα (πιο ξεκάθαρα και πιο… ωμά δεν γίνεται) ο Billaras στη σελίδα 5. Αξίζει να το διαβάσετε. Τα ίδια πάνω κάτω λέει και ο Φώντας (σελ. 4), που θυμήθηκε το σλόγκαν μιας παλιάς (;) διαφήμισης. Αν διαφωνείτε με όλα αυτά, δεν έχετε παρά να ανατρέξετε στη διπλανή σελίδα, όπου ο Χρήστος Σωτηρακόπουλος έψαξε και βρήκε σημεία από το Λιγκ Τρόφι και τα προκριματικά του EURO.


Και πριν φτιάξετε το δελτίο σας, δείτε ορισμένα εντυπωσιακά στατιστικά που παραθέτει ο Κοσμάς Παπαϊωάννου (DNA, σελ. 7). Ε, δεν σας αρκούν όλα αυτά, δεν έχετε παρά να μελετήσετε προσεκτικά τα ρεπορτάζ και τις προτάσεις των συναδέλφων που ειδικεύονται στα πρωταθλήματα και να αντλήσετε από εκεί τα σημεία της επιλογής σας. 

Διαβάζοντας πάλι τον πρόλογο, παρατηρεί κάποιος ένα… κενό. Δεν ξεκαθαρίσαμε γιατί μπαίνουμε στο πρώτο pit stop. Να το εξηγήσουμε λοιπόν. Από μεθαύριο Πέμπτη μέχρι και την ερχόμενη Τρίτη διεξάγονται 52 αγώνες Εθνικών ομάδων για τα προκριματικά του EURO. Θα περιμέναμε, ως Ελληνες, με αγωνία και τα δικά μας παιχνίδια με Φινλανδία και Ρουμανία, αλλά ας… όψονται οι Νήσοι Φερόες! Αυτό όμως δεν σημαίνει ότι όλες αυτές οι αναμετρήσεις παρουσιάζουν μικρό στοιχηματικό ενδιαφέρον. Ισα ίσα, θα θυμάστε τι… μακελειό έγινε στις πρώτες αγωνιστικές και πόσα «μπαμ» ακούστηκαν σε όλη τη «γηραιά ήπειρο».

Εκείνοι που δεν… καταλαβαίνουν από διακοπές, είναι οι Αγγλοι. Σιγά μη δεν έβρισκαν διοργάνωση να «βάλουν» μεσοβδόμαδα. Αγώνες Λιγκ Τρόφι περιλαμβάνει το αποψινό μενού και, όπως διατείνονται οι αρμόδιοι συντάκτες μας, υπάρχουν δυνατά σημεία (σελ. 13-15). Αλλάζουμε ήπειρο και πάμε στη Βραζιλία, εκεί όπου βρίσκουμε πλήρη δράση σε Α’ και Β’ κατηγορία, μάλιστα η 22η αγωνιστική του Μπραζιλεϊράο περιλαμβάνει ένα μεγάλο ντέρμπι, ανάμεσα σε Κορίνθιανς και Φλουμινένσε. Τι άλλο έχουμε; Κύπελλο Κολομβίας, Χιλής, Αργεντινής, εξ αναβολής αναμετρήσεις από Ουρουγουάη και Παραγουάη, γενικώς η Λατινική Αμερική δεν σταματά… ποτέ.

Καταλαβαίνουμε (από το ύφος σας…) ότι δεν σας ιντριγκάρει και πολύ το ποδοσφαιρικό πρόγραμμα. ΟΚ, έχετε (ένα) δίκιο. Γι’ αυτό λοιπόν ετοιμάσαμε ένα 11σέλιδο αφιέρωμα για το Ευρωμπάσκετ που ξεκινά το Σάββατο. Οχι ακριβώς «ετοιμάσαμε». Ο Πάνος Κραψίτης το επιμελήθηκε και το έγραψε. Με τη συνδρομή του Φάνη Παναγιώτου, που συνομίλησε με τον Νάσο Γαλακτερό σε μια συνέντευξη που μπορείτε να διαβάσετε στις σελίδες 36-37. Και για να κάνουμε πιο… αληθινό το θέμα, φωτογραφίσαμε στον Νάσο με την KINGBET της περασμένης Παρασκευής. Αν και, όπως μάθαμε, την είχε ήδη αγοράσει…

Αυτά ως σύνοψη για όσα έχουμε μπροστά μας. Καλό μήνα και καλή επιτυχία σε ό,τι επιλέξετε. Τα ξαναλέμε την Παρασκευή με πολύ ποδόσφαιρο και (ακόμα πιο) πολύ μπάσκετ.
Υ.Γ.: Αν «τρομάξατε» βλέποντας το κουπόνι στο σαλόνι της εφημερίδας, ηρεμήστε. Είναι δύο εβδομάδων…


Σχόλια

Δημοφιλείς αναρτήσεις